Florin Dragan : Noua Republica critica guvernul Ponta

De Mihai Vintilă 09 Ianuarie 2013, 16:33 Politica


Miercuri la sediul partidului Noua Republica a avut loc saptamanala conferinta ce presa. Interlocutorul a fost dl Florin Dragan vicepresedintele organizatiei judetene Braila. Acesta a exprimat nemultumirea partidului din care face parte referitor la actiunile si comportamentul guvernului Ponta 2.

Romania este fara buget. el este secretizat in opinia dlui Dragan.Noroc ca a facut Boc buget ca sa il foloseasca Ponta pana la adoptarea celui nou.

In opinia dlui Dragan primul ministru se victimizeaza si isi inchipuie vinovata , arata cu degetul in alte parti pentru a nu i se vedea incompetenta. Mai mult a decapitat institutii care functionau precum ICR unde dl Marga a reusit aproape sa distruga institutia.

Referitor la cazul INS , Noua Republica considera ca demiterea directorului este doar rezultatul nesustinerii acestuia in vara trecuta a initiativei guvernului privind cvorumul.

Creditul de platit la FMI este de doar 1 miliard de euro in opinia dlui Dragan. Acest sistem de creditare este unul uzual pentru orice economie iar guvernul Boc nu a supraindatorat tara.

Ponta a mintit pentru ca marit taxele. Astfel realitatea a venit mai repede pentru guvernul Ponta decat sperau mai zice dl Florin Dragan. Doar doi primari Boc si Johannis au marit taxele locale iar guvernul Ponta face un balet nerusit si da vin pe Presedinte. Aici vorbitorul a facut si o remarca la primarul Brailei pe care il invita sa fie mai curajos.

Problema Laminorul Braila preocupa conducerea partidului Noua Republica. Din pacate aceasta unitate economica nu poate fi sustinuta decat din forte private.Aici ar trebui sa se implice si autoritatile locale in vederea indentificarii unui potential investitor.

 

Autor Mihai Vintilă 09 Ianuarie 2013, 16:33 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate