Deputat Nistor: „Vom îmbunătăţi scorul lui Victor Ponta în turul al doilea!”

De Redactia 03 Noiembrie 2014, 18:49 Politica

Candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, primul-ministru Victor Ponta, a câştigat net în primul tur al scrutinului desfăşurat duminică în judeţul Brăila, cu 51,54%. Este un rezultat cu atât mai meritoriu cu cât contracandidatul său, Klaus Iohannis, a obţinut doar 20,09% din voturile valabil exprimate în judeţ.

Scorul premierului Victor Ponta din Brăila este unul extraordinar, care demonstrează faptul că partidele noastre au avut o campanie electorală pozitivă şi constructivă, axată pe agenda cetăţenilor. Aşa cum am mai spus, candidatul ACL nu are nicio şansă de a câştiga în judeţul Brăila, deoarece munca reprezentanţilor Alianţei PSD-UNPR-PC a fost una asiduă şi s-a concentrat pe realizările avute în sprijinul românilor de Guvernul condus de Victor Ponta în ultimii doi ani şi jumătate.

UNPR Brăila a strâns pentru candidatura domnului Victor Ponta un număr de 25.342 de semnături, transformate ieri în tot atâtea voturi şi multiplicate printr-o muncă de echipă în cadrul Alianţei PSD-UNPR-PC până la 77.606 voturi!

De asemenea, primarii, viceprimarii şi consilierii locali UNPR au obţinut în primul tur rezultate peste media pe ţară, după cum urmează: Chişcani 49,67%, Măxineni 53,5%, Siliştea 67,61%, Galbenu 70,97%, rezultate care ne onorează şi ne motivează deopotrivă. UNPR Brăila a dovedit astfel că este un partener de nădejde, serios, determinat, pentru care miza politică este pusă întotdeauna în slujba cetăţeanului.

Consider că în cele 11 zile care au mai rămas din campania electorală pentru cel de-al doilea tur de scrutin electoratul nostru din judeţul Brăila trebuie să se mobilizeze şi mai serios, pentru a asigura un avans şi mai important domnului Victor Ponta, în vederea câştigării duelului cu contracandidatul său.

Este extrem de important ca brăilenii să înţeleagă că adevărata Românie nu este cea din ultimii zece ani, cu o stare conflictuală perpetuă, cu propagarea urii şi dezbinării, cu oameni umiliţi de tăierile de salarii şi pensii, precum şi cu lipsa acută a perspectivelor concrete pentru tineri. România lui Victor Ponta este cea a respectului, a toleranţei, a unităţii, a încrederii şi a demnităţii.

Mulţumesc pe această cale tuturor brăilenilor care au ieşit duminică la vot, atât celor care au votat cu Victor Ponta, cât şi acelora care au avut alte opţiuni. Le mulţumesc colegilor din UNPR, dar şi echipelor de campanie electorală ale PSD-UNPR-PC şi le transmit că greul de abia acum începe!
 
Sunt convinsă totuşi că brăilenii sunt conştienţi că oamenii trebuie să fie în centrul atenţiei unui bun preşedinte, nu lucrurile, şi vor vota în mod covârşitor Victor Ponta şi în 16 noiembrie.
    
Preşedinte UNPR Brăila,                          
Deputat Marioara NISTOR

 

Autor Redactia 03 Noiembrie 2014, 18:49 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii