CCR dă dreptate PP-DD în privinţa Codului Insolvenţei

De Redactia 31 Octombrie 2013, 11:20 Politica
Curtea Constituţională a României confirmă neconstituţionalitatea Codului Insolvenţei, faţă de care Partidul Poporului – Dan Diaconescu a iniţiat moţiunea simplă depusă în Parlament. S-a dovedit în acest fel, că moțiunea simplă iniţiată de PP-DD, intitulată ”Opriți instituționalizarea inchiziției audiovizualului și manipularea democrației” a fost întemeiată.

În dezbaterea moțiunii, parlamentarii opoziției au incriminat obiceiul maladiv al Guvernului de a emite ordonanțe pe bandă rulantă, fără o fundamentare solidă, fără să existe factorul URGENȚĂ, așa cum sună denumirea actului normativ,  fără consultări serioase cu specialiștii şi fără a le supune dezbaterii publice. Parlamentarii principalului partid de opoziție, PP-DD, condamnă public atacurile furibunde ale guvernanților asupra presei independente, astfel de atacuri devenind din ce în ce mai puternice, mergând până la emiterea de acte normative neconstituţionale, pentru a pune pumnul în gură presei, indiferent ce pierderi colaterale ar implica.

In egala măsură, PP-DD condamnă ingerinţele premierului Victor Ponta în actul de justiţie şi consideră că declaraţiile prin care acuză CCR că sprijină evaziunea fiscală au consecinţe extreme de grave. 

CCR a dat o lovitură puternică astfel, actualului Guvern Ponta, care a reuşit să întreacă Guvernul Boc în numărul de Ordonanţe, menite să impună voinţa acestuia, în loc să emită măsuri reale de stimulare a creşterii economice.
 
Partidul Poporului-Dan Diaconescu a dovedit încă o dată, că nu face opoziţie de dragul opoziţiei, ci în interesul românilor.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

 

Autor Redactia 31 Octombrie 2013, 11:20 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate