Braila, sacrificata din nou de mutantii PSD-PC-PNL

De Aura Costea 28 Ianuarie 2011, 22:16 Politica
Apeland la "solutia imorala" -alianta artificiala cu partidul-televiziune al celui care ar trebui sa dea socoteala pentru conturile fostei securitati, nu sa faca reguli si sa stabileasca ierarhii in politica interna- Crin Antonescu pune PNL in cea mai delicata  situatie, din interes pur personal. In mod cert, ziua in care PSD a reusit sa arunce parazitul PC pe spinarea PNL, fara costuri mediatice, este consemnata ca o zi istorica in calendarul intern.

In teritoriu, social-democratii abia isi stapanesc bucuria ca nu vor mai fi obligati anul viitor sa imparta locurile pe liste cu conservele conservatorii lui Felix. In schimb, la liberali tensiunile sunt abia la inceput.

Ei sunt constienti ca nu pot pune baza pe sondajele de opinie care cosmetizeaza alianta contra naturii PNL-PC, dar si pe liderii promovati in aceasta constructie, si de-a dreptul ingrijorati la perspectiva stabilirii candidatilor comuni PNL-PC-PSD. Pentru Braila, ar fi un adevarat dezastru, intrucat lehamitea generala  fata de Stancu, Simionescu si PSD-ul anacronic creste exponential sansa celor care nu au intrat in hora locala care se joaca de 20 de ani si care nu sunt neaparat incorputibili sau extrem de competenti, ci exact urmasii gastii pe care o cunoastem.

Luni, 31 ianuarie, sefii de filiale ale PNL sunt convocati la Bucuresti, la şedinţa Consiliului Naţional Executiv (CNEx) pentru discuţii cu privire la oportunitatea alianţei cu PSD.  Nu mai reiau argumentele care pun conducerea filialei brailene a PNL intr-o situatie imposibila, daca se realizeaza aceasta grozavie. Catalin Boboc are acum ocazia sa demonstreze daca este un adevarat lider politic sau daca nu-i decat un executant al comenzilor venite pe cale ierarhica. In conditiile in care a facut afirmatia ca obiectivele sale nu mai vizeaza Consiliul Judetean, nu e greu de inteles catre ce s-a orientat. Numai ca planurile lui Crin Antonescu, peste capul unor lideri liberali  importanti, precum Tariceanu, Orban si Vosganian, si in interesul constructiei mutante, facute exclusiv pentru protejarea unor interese,  il vor aduce fie in situatia de a sprijini el insusi un candidat gen Simionescu sau oricare alta marioneta creata de Voda, sau-lucru si mai compromitator- de a fi sprijinit de acestia.

Asteptam cu interes sa vedem cartea pe care o va juca Boboc luni.

 

Autor Aura Costea 28 Ianuarie 2011, 22:16 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii