Becali vrea sa intre în Miscarea Populara

De AmosNews 25 Septembrie 2011, 20:15 Politica
Europarlamentarul Gigi Becali a declarat ca daca i se va propune sa se alature Miscarii Populare, va fi primul care va accepta sa colaborarea cu PDL.Totodata, europarlamentarul i-a propus si lui Corneliu Vadim Tudor sa i se alature.

"Eu sunt primul. Sunt primul care colaborez cu PDL", a declarat Becali în legatura cu o eventuala petire pentru intrarea în Miscarea Populara.
"Cred ca domnul Vadim, camaradul meu, cât de curând o sa încerc sa îl atrag în aceasta Miscare Populara", a mai spus Gigi Becali.

"Vreau sa spun ceva în premiera. Era meciul Steaua-Rapid, a venit presedintele Basescu acolo, noi doi, domnul camarad Vadim eram în certuri... a venit Basescu la mine, m-a luat deoparte si mi-a zis "Gigi, vreau sa te rog si eu ceva, poate oi face si eu ceva odata pnetru tine, lasa-l pe Vadim în pace, împaca-te cu el", povesteste patronul Stelei.

La randul sau, Corneliu Vadim Tudor nu a refuzat categoric o colaborare cu PDL, sustinand ca, daca Traian Basescu ii va cere asta, el ar putea sa accepte.

"Nu am nimic personal cu Traian Basescu. Daca îi face placere sa îmi dea telefon, în prima instanta voi spune "cine-i acolo?". "Maestre", cum îmi zice el mie, si eu îi voi spune ca nu sunt acasa. El va reveni a doua zi si atunci ne vom împaca", a spus Corneliu Vadim Tudor.


 

Autor AmosNews 25 Septembrie 2011, 20:15 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate