Aproximativ 11.000 de maşini noi vândute în acest an prin Programul Rabla

De Mihai Vintilă 21 Aprilie 2010, 00:00 Politica
Rezultatele de până acum ale Programul Rabla 2010, prin care în numai două luni s-au vândut 11.000 de maşini, au fost apreciate de primul-ministru Emil Boc ca fiind un semnal bun pentru industria auto. Guvernul va susţine măsurile bune aplicate de Ministerul Mediului şi Pădurilor “pentru a continua Programul Rabla, astfel încât să-şi arate beneficiile pentru economia românească”, a declarat primul-ministru Emil Boc.

Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély a anunţat, la rândul său, că pregăteşte o hotărâre de Guvern privind suplimentarea numărului de vouchere pentru Programul Rabla. Totodată, ministrul László Borbély a asigurat că există banii necesari, la Fondul de Mediu, pentru toate maşinile vechi predate.

“În momentul de faţă am distribuit 94.000 de tichete valorice, vouchere, din cele 110.000 care le avem”, a specificat ministrul Mediului şi Pădurilor. În două luni au fost predate la Remat 63.000 de maşini, faţă de 32.000 câte au fost casate în tot anul 2009. De asemenea, ministrul László Borbély a adăugat că vânzarea maşinilor noi a fost stimulată de Programul Rabla. În acest sens, ministrul László Borbély a arătat că după reluarea Programului de înnoire a parcului auto, în 2010, au fost vândute 11.000 de maşini noi, adică de aproape cinci ori mai mult decât au fost vândute în primele două luni ale anului, respectiv 2.500.(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 21 Aprilie 2010, 00:00 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate