Uniunea Salvaţi România (USR)integreaza Mişcarea Uniţi Realizăm (MUR)

De Redactia 01 Septembrie 2016, 16:53 Politica

Mişcarea Uniţi Realizăm (MUR), formaţiune politică fondată în anul 2014 de un grup de activişti din rândurile comunităţii Uniţi Salvăm- născută din protestele „toamnei româneşti” dintre 1 septembrie şi 21 decembrie 2013-, având organizaţii la Bucureşti şi la Galaţi, a finalizat integrarea sa în cadrul Uniunii Salvaţi România.

Procesul de integrare a debutat în urma evenimentului „După alegeri, ce urmează”, organizat la Predeal în zilele de 25 şi 26 iunie a.c. de către Platforma Iniţiativa România şi Fundaţia „Friedrich Naumann”.

USR face un apel către toate partidele noi şi formate din oameni curaţi, către iniţiativele politice în curs de înregistrare, către grupurile formale sau informale interesate de impunerea în spaţiul public a unui mod onest de a face politică, să vină către Uniunea Salvaţi România, singurul partid care oferă o şansă reală pentru un astfel de ambiţios proiect social şi naţional.

comunicat

 

Autor Redactia 01 Septembrie 2016, 16:53 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Vot transparent 15 Septembrie 2016, 14:04

    Haideti sa spunem tot ce stim, bun sau rau despre candidati. https://www.votra.org , pagina unde putem spune liber si necenzurat lucrurilor pe nume. Sa alegem destept si sa curatam odata scena politica....

  2. Ivan ion 30 Septembrie 2016, 11:32

    Daca vrea s-a salveze Romania, s-a scoata de pe lista de votare toti morti. Romania, este singura Tara in care vuteaza ,,morti'' si asigura Iohanes, o pleada de trintori in parlament.( Aici, este multe de explicat, dar, revenim)

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii