Funar : Abuzurile guvernului au fost transformate in pomeni electorale

De Gheorghe Funar 05 Octombrie 2014, 18:26 Politica
Guvernele din partea P.S.D., P.N.L., P.D.L., U.N.P.R., P.C. și U.D.M.R. au aplicat greșit prevederile legale pentru circa 200.000 de mame, medici de familie și anumite categorii de pensionari. Apoi, le-au imputat greșit sume uriașe, iar acum în preajma campaniei electorale Guvernul Ponta III a hotărât să îi ierte de sumele nedatorate legal.

Pentru sute de mii de cadre didactice, Guvernele Boc, Ungureanu și Ponta au refuzat să pună în aplicare hotărârile judecătorești și au eșalonat, pentru mai mulți ani, plata sumelor care au fost tăiate ilegal din salarii. Crezând că îi poate păcăli și pe profesorii a căror demnitate a fost călcată în picioare de Regimurile Iliescu, Constantinescu și Băsescu, Guvernul Ponta III a hotărât și se laudă că, înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie a.c., va plăti cadrelor didactice sumele reținute ilegal din drepturile salariale.

Hoții guvernamentali au devenit generoși cu cei pe care i-au furat și batjocorit, fiindu-le acum frică de deșteptarea românilor la alegerile din 2 și 16 noiembrie a.c., când au șansa să termine cu dictatura partidelor politice și să aleagă un Președinte de Țară, cu frică de Dumnezeu, iubitor de Neam și care, împreună cu Poporul Român va realiza o Românie demnă, unită și prosperă !

Dr.Gheorghe Funar

Candidat independent la funcția de Președinte al României

 

Autor Gheorghe Funar 05 Octombrie 2014, 18:26 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii