Avocatul Poporului acordă audienţe cetățenilor din județul Brăila

De Frimu Ghinea 14 Ianuarie 2019, 19:32 Politica

ReprezentanÈ›ii Biroului teritorial GalaÅ£i al instituÅ£iei Avocatul Poporului acordă audienÅ£e cetățenilor din judeÈ›ul Brăila, în municipiul Brăila, vineri, 18 ianuarie 2019, la sediul InstituÅ£iei Prefectului - judeÈ›ul Brăila, începând cu ora 10.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiÅ£ie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă ÅŸi documente justificative, în copie.

InstituÅ£ia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă ÅŸi independentă care are drept scop apărarea drepturilor ÅŸi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiÅ£ie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de ConstituÅ£ie prin acte ÅŸi fapte administrative ale autorităților publice. PetiÈ›ia se poate trimite prin poÅŸtă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienÅ£elor.

IMPORTANT! Înscrierile pentru audienÅ£e se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până în ziua anterioară audienÅ£elor.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

 

 

Autor Frimu Ghinea 14 Ianuarie 2019, 19:32 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii