22 de ani de CAPITALISM

De Redactia 23 Decembrie 2011, 16:42 Politica
În ultimele doua decenii românii îsi pun, din ce în ce mai des, aceleasi întrebari:DE CE  decembrie 1989?,PENTRU CE decembrie 1989?, PENTRU CINE decembrie 1989? si, din pacate, numai câteodata, si numai unii se întreaba Cum facem sa scapam de acest cosmar?

Acesta este motivul pentru care, azi, zi importanta si cu diferite semnificatii, ne-am propus sa facem bilantul „binefacerilor” produse de ceea ce s-a întâmplat la 22 decembrie 1989.
O vorba din batrâni suna cam asa: „Ce am avut si Ce am pierdut?”

Pe acest fond, al realitatilor României de dinainte de 1989, se spune ca în decembrie 1989, a avut loc Revolutia din decembrie (!?), NU (!!!), a avut loc O LOVITURA DE STAT data de forte straine cu complicitatea unor indivizi (a se citi tradatori) care lucrau, cu mult înainte, pentru diferite servicii de informatii straine si cu participarea nevinovata si credula a unor români manipulati.
Revolutionari?
Daca sunt, cu adevarat, protestatari, cred ca este momentul sa raspunda la întrebarea CE FEL DE REVOLUTIE AU FACUT?  Daca sunt cu adevarat revolutionari si ei sunt cei care l-au dat jos pe Nicolae CEAUSESCU, de ce nu-i dau jos si pe cei care sunt azi la conducere?
Acum sunt Revolutionari protestatari?
De ce protesteaza?
Pentru ca le-au taiat îndemnizatiile?  Pentru asta au facut ei revolutie? 
Daca da, atunci ei sunt cei pe care ar trebui sa-i întrebam ce s-a întâmplat cu România si sa-i consideram raspunzatori.

Partidul Alianta Socialista considera ca
-în decembrie 1989 NU A FOST REVOLUTIE,
-în decembrie 1989 a avut loc o LOVITURA DE STAT data de forte straine cu complicitatea unor TRADATORI români si cu participarea, manipulata, a unor români de buna credinta, dar extrem de naivi.
-revolutionarii sunt cei care au legitimat lovitura de stat, au legitimat distrugerea economiei nationale si, tot ei, legitimeaza genocidul la care este supus acum poporul român.
Partidul Alianta Socialista considera ca organizatiile  de revolutionari  sunt formate din:
-români de buna credinta, dar naivi,
-români care n-au avut nimic a face cu ce s-a întâmplat în decembrie 1989, dar au gasit un mijloc de a profita, devenind, astfel, infractori de drept comun si
-tradatori.
Daca vom continua sa mai credem ca în 1989 a fost revolutie, NU o sa gasim niciodata raspuns  la întrebarile care framânta România.
Daca vom accepta ca a fost LOVITURA DE STAT, atunci avem cale libera  catre raspunsuri la întrebarile:
DE CE?
PENTRU CE?
PENTRU CINE?
Si, mai important, vom gasi solutii la problemele cu care se confrunta România de azi.

Atentie!
Drapelul unui stat este un simbol sfânt pentru toti cetatenii.
Gaurirea drapelului în 1989 NU  a fost întâmplatoare. Se stie ca,
Orice atentat la integritatea unui drapel, reprezinta un atentat la independenta suveranitatea si integritatea statului. Este exact ceea ce s-a întâmplat dupa 1989.
Partidul Alianta Socialista cere Parchetului General sa se autosesizeze, de fiecare data, atunci când anumiti indivizi îsi mai permit sa fluture DRAPELUL ROMÂNIEI GAURIT.

Istoria ultimelor decenii dovedeste ca, în raport cu interesele poporului român, anticomunistii, anticeausistii si antisecuristii se dovedesc a fi adevaratii criminali!

Pozitia Partidului Alianta Socialista
exprimata de Constantin ROTARU, presedinte,
în conferinta de presa din 22 decembrie 2011

 

Autor Redactia 23 Decembrie 2011, 16:42 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate