ONG-urile sprijină Cetatea Unirii

De Redactia 30 Noiembrie 2012, 15:23 Politica
Manifestările organizate de Ziua Naţională a României la Alba Iulia sunt în pericol de a nu mai avea strălucirea de altă dată din cauza disputei dintre autoritățile locale și cele centrale, astfel organizațiile cuprinse în Platforma Civică Acțiunea 2012 au decis să ajute programul din 1 Decembrie prin propria contribuție.

Steaguri imense de peste 12 m²  fiecare și aprinderea celor 94 de torțe, simbol al celor 94 de ani de la realizarea Marii Uniri, vor fi momentele culminante din cadrul manifestărilor organizate de Platforma Civică Acțiunea 2012.

Astfel, imediat după Ceremonialul schimbării Gărzii (ora 11:50), la poarta III a Cetății, 94 de steaguri imense de peste 12 m² fiecare vor fi fluturate iar la ora 18:00, în fața Catedralei Ortodoxe, cu ocazia împlinirii a celor 94 de ani de la Marea Unire, vor fi aprinse 94 de torțe. Realizarea acestor momente de imagine va fi finanțată în totalitate de către ONG-uri.

La manifestările organizate de către Platforma Civică Acțiunea 2012 se vor alătura atât studenții basarabeni care învață la universitățile România, cât și Asociația Suporterilor Români, cea mai nouă organizație aderentă la coaliția unionistă. În total circa 1500 de persoane vor manifesta pentru unirea cu Basarabia.

Acțiuni similare vor fi organizate și la Chișinău, unde sute de tineri vor desfășura cel mai mare tricolor românesc din istorie în fața clădirii Guvernului Republicii Modova, tricolor ce va avea peste 1500 m².

 

Autor Redactia 30 Noiembrie 2012, 15:23 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate