Se cauta voluntari pentru UNTOLD Festival - înscrieri pâna pe 14 aprilie 2015

De A.Frangu 01 Aprilie 2015, 11:17 Oferte

afis voluntariIn perioada 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj are loc UNTOLD Festival, proiect major de divertisment din cadrului programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Pentru selectarea celor peste 1.000 de voluntari care vor contribui la buna desfasurare a evenimentului, organizatorii în parteneriat cu Brigada de voluntari, anunță startul campaniei de recrutare voluntari pentru cel mai așteptat festival al anului, care va avea loc în această vară la Cluj-Napoca.

Inscrierile se fac pâna pe 14 aprilie 2015 prin completarea unui formular de pe http://www.brigadadevoluntari.ro/UNTOLD. Se pot înscrie persoane peste 18 ani,  cetățeni ai unei țări europene, conform comunicatului de presa dat publicitatii de organizatori.

”Departamentele în care își vor putea aduce contribuția cei selectați vor fi dintre cele mai dinamice din festival: Producție (decoruri, baruri, scene), Acces (general, zona de camping, parcări), Info (acreditări, greeters, info points), Merchandising, PR & Press, Photo & Video.

Perioada de selecţie se va încheia în luna mai și va fi urmată de mai multe sesiuni de training-uri, în care voluntarii se vor familiariza cu activităţile susţinute în cadrul festivalului. La sfârșitul acestei perioade, voluntarii vor fi repartizați în echipe în funcție de necesar şi de abilitățile dovedite în urma procesului de selecție și training.

Voluntariatul reprezintă un element cheie în succesul unui proiect precum Untold Festival, motiv pentru care acordăm o atenție specială programului dedicat lor. Colaborăm cu Brigada de Voluntari și Academia de Voluntariat a Capitalei Europene a Tineretului 2015 pentru a ne asigura că oferim tinerilor cadrul și condițiile de care au nevoie pentru a avea o experiență peste așteptări. Urmărim să consolidăm o echipă de peste 1.000 de tineri care să experimenteze “din culise” producția unui eveniment de anvergură și avem deja peste 200 de tineri care ne-au contactat și s-au înscris prin Youth at Cluj-Napoca Volunteers Academy” a detaliat Constantin Covaliu, project manager UNTOLD Festival.

Pe lângă șansa de a face parte din echipa UNTOLD Festival și de a acumula experiență în organizarea unui eveniment internațional de amploare, voluntarii vor avea acces gratuit in toate zonele festivalului, precum și în zona de camping. În plus, organizatorii vor oferi fiecaruia dintre voluntari un welcome package, ce va conține materiale promoționale UNTOLD” se precizeaza în comunicatul la care am facut referire.

 

Autor A.Frangu 01 Aprilie 2015, 11:17 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii