Târg de locuri de munca - Blocul National Sindical, 18-19 martie 2015, organizat la Braila, Hotel Traian

De A.Frangu 16 Martie 2015, 20:57 Oferte

hotel Traian BrailaMiercuri, 18 martie și joi, 19 martie 2015, între orele 10:00-14:00, la Hotel Traian din Braila, Piața Traian, nr. 1, Blocul National Sindical organizeaza un târg de locuri de muncă care va fi dedicat în principal angajatorilor interesați să recruteze tineri din grupul țintă (tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 ani care nu au absolvit examenul de bacalaureat, aflați în căutarea unui loc de munca).

Dupa cum anunta organizatorul ”Târgul este deschis și tuturor celorlalte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent de vârstă, experiență sau studii.

Suplimentar, aceste târguri de locuri de muncă oferă în premieră un model nou de relaționare între firme și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermediul unui portal ce va permite tuturor persoanelor interesate nu numai din localitatea în care are loc târgul, ci și din județ/regiune sau chiar la nivel national să intre în legătură cu angajatorii participanți www.garantiitineri.ro”.

La târg vor participa angajatori din mai multe domenii de activitate cu locuri de muncă în țară sau în străinătate.

Participarea la târg este gratuită.
                          
Blocul Național Sindical în calitate de partener al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice ca lider de proiect, alături de ceilalți parteneri din consorțiu - Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România și Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România – implementează proiectul Garantii pentru TINEri!, unul din cele mai ample și sperăm, mai eficiente programe care s-au aplicat în țară în ultimii 20 de ani pe segmentul de tineret. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Informatii suplimentare la ioanas@bns.ro sau la tel. 0749.158.801 - Ioana Secară, coordonator eveniment.

 

Autor A.Frangu 16 Martie 2015, 20:57 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii