Penny market XXL Braila - oferta 16-22 februarie 2012

De Alexandrina Iordache 17 Februarie 2012, 13:46 Oferte
In perioada 16-22 februarie Penny Market XXL asteapta clientii cu intre 8-26% la carne si preparate din carne, iaurt, lapte si produse lactate, faina, conserve de legume si carne;. la legume si fructe reducerile sunt intre 20-30%.

Cu reducere intre 8 si 14% se poate achizitiona si hrana pentru animale. Beneficiarii cardului Penny Fan game pot achizitiona produse la preturi reduse in fiecare saptamana.

Folosind cardul la fiecare cumparatura sunt sanse de a castiga: saptamanal un cos de cumparaturi gratuit, lunar 1 voucher de cumparaturi in valoare de 4.000 lei, marele premiu anual in valoare de 10.000 euro, dar si avantajul de a achizitiona saptamanal produse cu preturi reduse.

Timp de 3 zile, de luni pana miercuri se pot achizitiona produse cu reduceri intre 16-25% cum ar fi: salam Popular, emmentaler, tasty sardine, carne de vita/porc in suc propriu, detergent automat Ciao, balsam de rufe Ciao dar si pulpe pui inferioare si aripi de pui Coco Rico, foi de placinta Morarita, parizer de porc, apa minerala Perla Ciucasului.

 

Autor Alexandrina Iordache 17 Februarie 2012, 13:46 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii