Oferte la CFR Calatori în luna IUBIRII: bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți

De Redactia 10 Februarie 2016, 11:04 Oferte

compartiment trenGara este locul drumurilor care vin și pleacă, un loc încărcat de emoțiile așteptărilor și regăsirilor, un loc în continuă mișcare, în care în fiecare zi se poate spune o nouă poveste. Trenul, ca și viața, reprezintă o călătorie. O călătorie în care socializăm, legăm prietenii poate pentru totdeauna. Câți dintre tineri nu s-au îndrăgostit … în tren!?  
 
În luna IUBIRII, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2016, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți.  Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR. Oferta este valabilă la trenurile din anexă.
 
În plus, în luna februarie sărbătorim iubirea oferind îndrăgostiților posibilitatea de a-și declara public dragostea, la megafonul din Gara de Nord.
 
“Declarații de dragoste… la megafon!” este evenimentul special, creat pe FaceBook, la care se pot înscrie cei care doresc să facă public o surpriză persoanei iubite sau chiar să facă o cerere ‚altfel’ în căsătorie. Mesajele de dragoste se pot posta începând de astăzi, 10 februarie și până la data de 24 februarie ora 12:00, conform regulamentului.  Atât pentru ziua de Valentine’s Day, cât și pentru cea de Dragobete, va fi realizat câte un clasament al declarațiilor, iar primii 5 clasați vor avea ocazia să facă o surpriză persoanei iubite, public, la megafonul din Gara de Nord.
 
“Viaţa, ca și trenul  niciodată nu stau pe loc, unii coboară, alții urcă sau schimbă trenul, dar cu toții în călătoria noastră avem nevoie de iubire.” a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.
 
Așadar, în zilele de 14 și 24 februarie 2016, îndragostiții pot călători cu trenul la jumătate de preț, iar la megafonul Gării de Nord din București vor răsuna povești de dragoste.

 

Autor Redactia 10 Februarie 2016, 11:04 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii