Loteria Română lansează „Loz centenar”

De Redactia 04 Septembrie 2018, 23:22 Oferte

loz centenarCu ocazia aniversarii celor 100 de ani de la Marea Unire, Loteria Romana, una din cele mai vechi institutii din tara, lanseaza “LOZ CENTENAR”.

Nazuinta romanilor de a infaptui Marea Unire in anul 1918, precum si desavarsirea statului national unitar roman, in urma cu un secol, reprezinta un prilej de mandrie pentru fiecare dintre noi.

“LOZ CENTENAR” este produsul loteristic care se adreseaza tuturor jucatorilor care vor sa sarbatoreasca si, in acelasi timp, sa-si incerce norocul la loto.

 “LOZ CENTENAR” se gaseste in toate agentiile loto incepand din aceasta saptamana si aduce jucatorilor norocosi 164.455 de premii in valoare totala de 930.000 de lei. Cu numai 3 lei, jucatorii au sansa sa castige numeroase premii cu valori de 3 lei, 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 1.000 lei si 10.000 de lei.

Cele mai mari premii care pot fi castigate de jucatorii Loteriei Romane cu “LOZUL CENTENAR” sunt de 10.000 de lei.

Loteria Romana, prin jocurile responsabile pe care le organizeaza, le aduce jucatorilor sai bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, in conditii de siguranta, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent de jocul preferat.

Biroul Comunicare si Protocol

 

Autor Redactia 04 Septembrie 2018, 23:22 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii