Indagra si alte patru târguri la Romexpo în perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014

De Alexandrina Iordache 14 Octombrie 2014, 23:42 Oferte
Intre 29 octombrie si 2 noiembrie 2014, cinci târguri isi asteapta vizitatorii la ROMEXPO. Acestea sunt: Indagra, Indagra Food, All Pack, Expo Drink & Wine, Autoexpotehnica.
- INDAGRA - Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei a ajuns la editia a 19-a. Este cel mai important eveniment al anului pentru domeniul agricol unde se vor expune  utilaje agricole, tehnologii si echipamente pentru irigatii, sere si solarii, seminte, bulbi de flori, ingrasaminte, bovine, ovine, cabaline si pasari de rasa.
Tehnologii si informatii de ultima ora, cifre, bilanturi sau produse in premiera, toate acestea si multe altele pot fi regasite la INDAGRA.

Locatia târgului: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6, E2, Aleea Negustorilor, Platf. 1, Platf. 2, Platf. 3, Platf. 4, Platf. 5, Platf. 6, Platf. 7, Platf. 8, Platf. 10, Platf. 11, Platf. 12, Platf. 13, Platf. V5, Platf. V6.


- Editia a sasea a Targului international pentru industria alimentara - INDAGRA FOOD. In cadrul târgului vor fi prezentate noutatile, produsele si serviciile din industria alimentara. Tematica INDAGRA FOOD cuprinde: alimente, tehnologii de procesare, igiena, siguranta alimentara, transport, logistica, depozitare, gastronomie, literatura de specialitate/carti de bucate. pentru prezentarea noutatilor, produselor si serviciilor din industria alimentara.
Locatie: Pavilionul Central


- ALL PACK - Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, editia a 16-a. Sunt expuse inovatiile în domeniul ambalajelor, produse si tehnologii de ultima ora, materiale, masini si alte echipamente. Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea sa afle noutatile înregistrate pe plan national si international, cât si modificarile legislatiei în domeniu.
Locatia târgului: Pavilionul central




- EXPO DRINK & WINE - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, expozitie de contractare si vânzare, editia a 17-a. Vizitatorii vor avea ocazia sa deguste si sa achizitioneze produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase si alte bauturi alcoolice.
Locatie: Pavilionul Central



- AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie internationala de componente si accesorii auto, editia a 3-a, singura expozitie de acest fel din România. Tematica expozitiei: componente & sisteme, accesorii & Tunning, întretinere si reparare, IT & Management, service-uri & spalatorii auto, asociatii si publicatii.

AUTOEXPOTEHNICA 2014 ofera: prezentarea de noi produse si proiecte,
ultimele noutati si inovatii în domeniul componentelor si accesoriilor auto, tendintele în perioada urmatoare dar si posibilitatea achizitionarii de produse si de a încheia contracte avantajoase.
Locatie: Pavilionul E

Pret bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

Programul de vizitare a târgurilor:
29 octombrie - 01 noiembrie 2014 între orele 10:00 – 18:00
02 noiembrie 2014, intre orele: 10:00 – 16:00

sursa: Romexpo

 

Autor Alexandrina Iordache 14 Octombrie 2014, 23:42 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii