Gaudeamus Carte de Invățătură, ediția a XXII-a, 18-22 noiembrie 2015

De A.Frangu 13 Noiembrie 2015, 11:07 Oferte

In perioada 18 - 22 noiembrie 2015, în Pavilionul Central Romexpo, se desfășoară cea de-a 22-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură!, eveniment inițiat și organizat de Radio România. Sloganul sub care se va desfășura târgul este „Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”. Deschiderea oficială a ediţiei din acest an va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2015, la ora 12:00.
 
Accesul în incintă se face pe baza biletelor și a abonamentelor valabile pentru toată perioada.
Costul unui bilet: 5 lei iar abonamentul costă 10 lei. Biletele de intrare si abonamentelor vor participa la Tombola Gaudeamus.

Au acces gratuit următoarele categorii de public: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi, grupuri organizate.

Amfitrionul Târgului Internaţional Gaudeamus 2015 este domnul Victor Ieronim Stoichiţă, cercetător şi profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveţia iar invitatul de onoare al ediţiei este GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România.

Conform Radio România anul acesta vom găsi la Gaudeamus:

- aproape 300 de expozanți — un nucleu puternic și bine definit de edituri românești cu tradiție, instituții de învățământ, difuzori de carte și publicații, asociații profesionale și organizații active în domeniile cultură și educație, prezente an de an la Gaudeamus, cărora li se adaugă, numeroși participanți în premieră;

- peste 700 de evenimente editoriale și profesionale care se vor desfășura la standurile expozanților, ale GADIF, Dacia și BRD Groupe Societe Generale și în spațiile special amenajate de către organizator în incintă (Sala Cupola — nivel 0.00, Bursa de Contacte, Ceainăria Bernschutz&Co — Gaudeamus și Salonul de Carte pentru Copii 'Ion Creangă' — nivelul 3.20, Sala Mircea Sântimbreanu — nivelul 7.70).

Programul de vizitare a târgului: zilnic între orele 10:00 şi 20:00.

 

Autor A.Frangu 13 Noiembrie 2015, 11:07 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii