Moment artistic de Dragobete în Gara de Nord

De Redactia 22 Februarie 2016, 16:18 Oferte

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA reînvie tradiţia românească pe 24 februarie, de DRAGOBETE, sărbătoarea iubirii la români, printr-un moment artistic care se va desfăşuraîn GARA DE NORD, începând cu ora 16.30.

Sărbătoarea de Dragobeteva fi marcată anul acesta în Gara de Nord printr-o veritabilă demonstraţie de tango. Pasionaţi ai dansului, membrii Şcolii Urquiza, vor transpune în paşi de TANGO povestea de dragoste dintre frumoasa ZARAZA şi Cristian Vasile, ultimul trubadur al Bucurestiului anilor ’50. Romanţa de altă dată şi dansul pasiunii vor răsuna pentru o oră în incinta Gării de Nord, pe peronul central.

Dragobetele reprezintă una dintre tradiţiile nealterate de trecerea vremurilor, o sărbătoare autentic romănească.

“Dragobetele este o marcă înregistrată a spiritului imaginativ, a talentului creator pe care românii l-au avut din generaţie în generaţie. Este foarte important să sprijinim şi să ne promovăm tradiţiile înainte de alte sărbători importate. România are specificităţiile ei, care aduc un surplus de valoare culturală şi ne definesc identitatea”, a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu
Oana BRÂNZAN

 

Autor Redactia 22 Februarie 2016, 16:18 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii