Aragon Construct, str. Grivitei nr. 190, Braila - servire amabila si preturi bune

De Alexandrina Iordache 13 Decembrie 2011, 15:26 Oferte
N-as fi scris acest articol daca, dorind sa cumpar var lavabil, un patron de magazin, situat pe str. Grivitei, din Braila nu s-ar fi purtat de parca imi facea o mare favoare doar raspunzandu-mi la salut.
Am intrat, din intamplare, intr-un alt magazin situat peste drum de cel vizitat anterior. Ulterior am aflat numele magazinului: Aragon Construct. In acest magazin micut, ca toate de pe strada Grivitei, am fost intampinata si servita cu o amabilitate pe care rar o intalnesti in Braila.

Nu numai ca am fost servita dar mi s-au prezentat produsele din gama cautata de mine (var lavabil), preturile fiecaruia, referiri la calitate si am primit chiar si consultanta tehnica cand doamna respectiva a aflat ca sunt novice in ale zugravitului.



Daca sunteti in cautare de materiale de constructii sau pentru amenajari interioare si exterioare, va recomand cu caldura magazinul Aragon Construct situat pe str. Grivitei la nr.190. Este un magazin micut dar in care veti gasi toata gama de materiale de constructii cat si pentru amanajari interioare si exterioare (vopsea, var lavabil, diluat, toata gama de adeziv, polistiren ca sa enumar numai cateva).

Administratorul magazinului, dna Nicoleta Corbu, persoana amabila de care vorbeam, m-a asigurat ca toate materialele sunt de calitate si au preturi acceptabile. Pot confirma partea cu pretul, iar partea cu calitatea dupa ce folosesc produsul cumparat.



Magazinul ofera clientilor, in afara de amabilitate, calitate si preturi acceptabile, si alte facilitati cum ar fi: la cumparaturi de peste 300 ron se asigura transport gratuit. Pentru cumparaturile in valoare de 1000 ron se acorda discount intre 7-10% si consultanta tehnica gratuita tuturor clientilor.

Firma colaboreaza cu firme de constructii serioase, doritorii putand apela cu incredere la serviciile acestora.

Pentru cei interesati programul de functionare a magazinului este urmatorul: de luni pana joi inclusiv intre orele 7-18 iar sambata si duminica intre orele 8-12.

Chiar daca nu veti cumpara nimic, va rog sa treceti pragul acestui magazin pentru ca merita ca, pentru cateva minute, dumneavoastra si numai dumneavoastra, sa vi se dea atentia pe care o meritati, sa fiti timp de cateva clipe "maria sa clientul".

 

Autor Alexandrina Iordache 13 Decembrie 2011, 15:26 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii