S-a lansat cafeneaua Kaffe-In

De Redactia 23 Octombrie 2015, 11:12 Oferte

lansare cafeneaMiercuri, 21 octombrie 2015, la etajul 2 din Mega Mall – Cartier Pantelimon, a avut loc lansarea cafenelei Kaffe-In. Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participând jurnaliştii și blogerii interesaţi de domeniile: artă culinară, HORECA, lifestyle şi timp liber.

În cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să testeze preparatele culinare din meniu, în timp ce degustarea de cafea din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor specialități de cafea şi modul de preparare a fiecărui produs.
Cafeneaua Kaffe-In face parte din rețeaua de restaurante K-Grill, alături de K-Grill Piața Victoriei, K-Grill Băneasa Mall și K-Grill Mega Mall.

“Conceptul K-Grill s-a născut din dorința de a readuce în prim plan mâncarea simplă, sănătoasă și gustoasă, servită rapid. Bucătarii nostri au căutat inspirație în gastronomia mediteraneană adaptând-o astfel încât să se potrivească și celor mai exigente gusturi europene. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile și uleiurile naturale se combină spectaculos pe plita incinsă a grătarului deschis. Misiunea noastră este de a aduce pe masa clienților preparate simple a căror calitate și savoare să dea dependență! Clienții noștri sunt oameni ocupați, care știu cât de importantă este totuși alimentația sănătoasă și diversificată. Pentru ei am creat K-Grill. Dar sunt momente în viață când simțim nevoia să luăm o pauză, să savurăm o cafea sau un cocktail împreună cu prietenii. Pentru asta există Kaffe-in", a declarat Danny Barakat, manager K-Grill Group.

Despre Kaffe-In
Cafeneaua Kaffe-In este situată la etajul 2 în Mega Mall – Cartier Pantelimon, oferind o atmosferă relaxantă cu muzică de calitate ăi personal amabil și discret. Cafeneaua are în meniu 33 tipuri de cafea cu și fără cofeina, alături de diverse alte produse gustoase și sănătoase făcute după rețete originale.
Pe cei ce adoră dulciurile, Kaffe-in îi asteaptă cu mousse de ciocolată, tort cu cremă de brânză și iaurt, tort de mere, eclere cu ciocolată și alte bunătăți.

Despre K-Grill Restaurants
K-Grill Restaurants este o rețea alcătuită din 3 restaurante: K-Grill Piața Victoriei, K-Grill Băneasa Mall și K-Grill Mega Mall. Planurile de viitor ale companiei includ deschiderea altor doua restaurante: în Park Lake Titan și Veranda Mall Bucur Obor. 
Cu un meniu diversificat, restaurantele K-Grill oferă publicului larg mâncare sănătoasă și gustoasă, servită rapid sub formă de sandvich-uri.  Printre produsele care pot fi găsite aici sunt: sandwich-uri în lipie (tawook, kebab, falafel etc.), burgeri, salate, deserturi și clătite uriase.
Pentru familiile cu copii, restaurantul a pregătit meniuri speciale cu produse și cantități adaptate copiilor.

 

Autor Redactia 23 Octombrie 2015, 11:12 Oferte
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate