Se pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român!

De Gheorghe Funar 18 Decembrie 2013, 08:31 Natiunea
În urma unor false acuzaţii, domnul avocat Lucian Bolcaş, un patriot cu o bogată experienţă juridică şi parlamentară, a renunţat la nominalizarea sa ca judecător la Curtea Constituţională a României (C.C.R.). În ziua de 16 decembrie 2013, a fost nominalizat pentru postul respectiv la CCR senatorul Toni Greblă (P.S.D.) cel care, împreună cu senatorul P.D.L. Ion Ruşeţ, amândoi din judeţul Gorj, a semnat şi înregistrat la Senatul României, nu întâmplător în ziua de 25 martie 2009, de Bunavestire, o propunere legislativă de modificare şi completare a Legii minelor, Legea nr.85/2003.

Prin această propunere legislativă se pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român pe teritoriul României! Propunerea legislativă a senatorilor Greblă şi Ruşeţ modifică Constituţia României şi încă şapte domenii reglementate de legislaţia actuală! Ca urmare, Guvernul Boc nu a susţinut adoptarea acestei propuneri legislative care dă dreptul titularilor licenţelor de exploatare a resurselor minerale să-i exproprieze pe toţi cetăţenii şi toate persoanele juridice care se află pe suprafaţa acordată prin licenţă. Peste zece milioane de cetăţeni români sunt în mare pericol de a fi expropriaţi de titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale din România!

În ziua de 27 octombrie 2009, în Senatul României s-a votat, fără niciun vot împotrivă, propunerea legislativă a senatorilor Toni Greblă şi Ion Ruşeţ. Senatorul Toni Greblă este şi co-autor al Raportului favorabil al Comisiilor juridică şi economică din Senat. Co-autorul propunerii legislative de modificare a Legii minelor a scris Raportul Comisiei juridice (unde a fost preşedinte), apoi l-a prezentat în Senatul României şi a votat propria sa propunere, iar în curând vrea să o voteze şi ca judecător al Curţii Constituţionale a României.

De peste patru ani, propunerea legislativă aşteaptă momentul favorabil pentru a fi votată în Camera Deputaţilor şi apoi va începe exproprierea a milioane de români. Cu siguranţă că, legea ce va fi votată în Camera Deputaţilor de majoritatea U.S.L. va fi atacată la Curtea Constituţională. Aici, Toni Greblă, cel care a semnat propunerea legislativă, a întocmit Raportul favorabil asupra ei, a votat-o în Senatul României, o va declara constituţională.

Dacă senatorul Toni Greblă nu renunţă la nominalizarea sa, Poporul Român are obligaţia ca să-l împiedice prin manifestaţii paşnice, pentru a preveni exproprierea în masă a românilor şi alungarea lor din România! Ceea ce nu au îndrăznit comuniştii alogeni în România, în perioada 1945-1989, sunt pe cale să realizeze democraţii alogeni, în perioada 2009-2014, prin exproprierea românilor din România.

Avem convingerea că, Preşedintele României, mass-media, Opoziţia din Parlament şi opinia publică vor sesiza şi bloca şirul de incompatibilităţi în care a intrat, nu degeaba, senatorul Toni Greblă.

Deşteptaţi-vă români, ieşiţi în stradă şi, fără violenţă, blocaţi exproprierea voastră şi nominalizarea senatorului Toni Greblă ca judecător la Curtea Constituţională a României!

 

Autor Gheorghe Funar 18 Decembrie 2013, 08:31 Natiunea
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii