Poliția Română efectuează percheziții antidrog în Prahova și Dolj, reținând trei suspecți

De Frimu Ghinea 06 Iunie 2024, 20:34 Natiunea

Poliția Română efectuează percheziții antidrog în Prahova și Dolj, reținând trei suspecți

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au efectuat 15 percheziții domiciliare în județele Prahova și Dolj, vizând persoane bănuite de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.

Ancheta a dezvăluit că, între ianuarie și iunie 2024, suspecții au procurat, transportat, deținut și vândut în mod repetat droguri de risc către consumatori din județele Buzău și Prahova. Prețurile tranzacțiilor variau între 250 și 3000 de lei.

Unul dintre suspecți ar fi primit din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, un colet ce conținea peste 2,4 kilograme de rezină de canabis, cu o valoare de piață de peste 30.000 de euro.

În urma perchezițiilor, autoritățile au descoperit și confiscat două culturi de canabis, constând din 44 de plante, peste 415 grame de canabis și alte mijloace de probă.

DIICOT a dispus reținerea a trei bărbați, acuzați de trafic de droguri de risc. Unul dintre aceștia este cercetat și pentru trafic internațional de droguri de risc. Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

 

Autor Frimu Ghinea 06 Iunie 2024, 20:34 Natiunea
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii