Voluntar SEV in Europa – La granita dintre formal si nonformal

De Europe Direct Braila 07 Aprilie 2011, 21:44 Monitorul
In data de 06 martie 2011, a avut loc la sediul Clubului Voltin din Braila, evenimentul  ,,Voluntar SEV in Europa- La granita dintre formal si nonformal”, organizat de Asociatia ANMRF ,,Louis Pasteur” – Clubul Voltin, in colaborare cu Centrul de Informare Europe Direct Braila si Centrul de Documentare Europeana si Analiza pentru Marketing in Industrie si Agricultura - Facultatea de Inginerie Braila.
   
La eveniment au participat reprezentanti ai institutiei organizatoare, ai colaboratorilor, studenti, cadre didactice si tineri voluntari din Romania, Polonia, Armenia, Letonia, Franta, Italia, Franta, Spania si Turcia. In cadrul evenimentului au fost prezentate informatii despre Serviciul European de Voluntariat, oportunitatile de studiu existente in Uniunea Europeana, precum si informatii privind  tratatul de la Lisabona.

De asemenea, voluntarii SEV din cadrul Clubului Voltin au avut ocazia sa comunice cu tinerii prezenti la eveniment, impartasindu-le din experienta lor in domeniul voluntariatului. Reprezentantii Centrului Europe Direct Braila au promovat activitatile Centrului si le-au oferit participantilor materiale informative primite de la Oficiul pentru Publicatii al Comisiei Europene.


 

Autor Europe Direct Braila 07 Aprilie 2011, 21:44 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate