SUPERKOMBAT World Grand Prix la Braila

De Redactia 19 Septembrie 2011, 21:44 Monitorul
Incepand din aceasta luna, Romania se poate mandri cu o Federatie dedicata unuia dintre cele mai populare sporturi ale secolului XXI si anume Federatia Local-Kombat Romania.

In calitatea sa de Presedinte al SUPERKOMBAT, Eduard Irimia a anuntat programul Circuitului Premium Suberkombat pe reguli K-1 pentru aceasta toamna. Circuitul Superkombat este transmis live pe EUROSPORT si va revini incepand cu luna octombrie cu ultimele doua WORLD Grand Prix si in noiembrie cu Marea Finala ce se va desfasura in orasul german Frankfurt.

Prima Gala a acestui Circuit va avea loc in Romania, la Braila, ca urmare a dorintei Promoterului Eduard Irimia, avand in vedere expunerea la nivel mondial de care se bucura acest eveniment fiind astfel o mare oportunitate de promovare a Romaniei. SUPERKOMBAT World Grand Prix este transmis in 83 de tari live in Europa , Africa ,Asia si Australia si in 60 de tari, in delay, in Africa si America de Sud.

In cadrul Galei vor fi prezente nume de rezonanta in lumea sportului precum STEPHAN LEKO , ERHAN DENIZ , RICARDO VAN DE BOS , CARTER WILLIAMS , CATALIN MOROSANU si multi altii. Tot in cadrul acestui eveniment sustinut la Braila vor fi prezenti si eroii Circuitului K1, Peter Aerts si Melvin Manhoef, in calitatea lor de antrenori pentru sportivii ce se vor lupta pentru castigarea premiului oferit de SUPERKOMBAT ce va consta intr-o bursa in bani si o masina editie speciala Mitsubishi Lancer Ralliart SUPERKOMBAT.

Biletele pentru Gala SUPERKOMBAT K-1 ce va avea loc pe 1 Octombrie 2011 la Braila sunt puse in vanzare de Marti, 20 Septembrie 2011, in reteaua Eventim.ro si vor costa 50 Lei in public si 200 Lei pe scaune VIP.


 

Autor Redactia 19 Septembrie 2011, 21:44 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate