Sedinta Colegiului Prefectural al judetului Braila - 28.03.2013

De Alexandrina Iordache 26 Martie 2013, 13:32 Monitorul
Joi, 28.03.2013, ora 10,00, in Sala Mare a Prefecturii Judetului Braila va avea loc sedinta Colegiului Prefectural al judetului Braila. La sedinta participa ca invitati primarii municipiului Braila, oraselor si comunelor judetului Braila, presedintele Consiliului judetean Braila, dl. Gheorghe Bunea Stancu si directorul Oficiului de plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Braila, dl. Sorin Moise.

La ordinea de zi sunt mai multe probleme, unele legate de actiunile pentru asigurarea ordinii si linistii publice, a respectarii prevederilor legale de comercializare a produselor specifice sarbatorilor pascale 2013 dar si informari asupra activitatii desfasurate de Oficiul Registrului Comertului, stadiul implementarii proiectelor finantate prin POSDRU.

Este supus aprobarii un proiect de hotarare privind Planului comun de actiuni ce vor fi intreprinse in judetul Braila pentru protejarea sanatatii si asigurarea ordinii si linistii publice, in perioada premergatoare si in timpul sarbatorilor pascale 2013.

 

Autor Alexandrina Iordache 26 Martie 2013, 13:32 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii