Radiouri online in Braila

De Mihai Vintilă 10 Aprilie 2011, 19:52 Monitorul
De la sfarsitul anului 2010 peisajul radiourilor online din Braila s-a modificat. Pe langa mult mai cunoscutul Radio Dens Braila s-au lansat inca doua posturi : Radio New Hit Braila si Radio Mess Braila. Ambele posturi sunt initiative ale unor inimosi oameni de radio. 

Radio New Hit Braila emite online si prezinta o gama variata de muzica incepand cu manele pana la house, dance , trance hip hop si chiar rapp. Echipa este alcatuita din patru oameni si anume Dj Sym, Dj Mia, Dj Cristiano, Dj Dragos . Se pot face dedicatii si cere melodii.

Radio Mess Braila emite online si poate fi ascutat pe pagina www.radiomess.tk . Muzica pe care o puteti asulta pe acest post este muzica dance .Realizatorul emisiunilor proprii este Dj.Dan . Se pot face dedicatii muzicale si pot fi cerute melodii. Radioul are si un chat propriu unde fanii pot discuta.

Pe langa aceste posturi mai sunt anuntate inca doua initiative locale. Panca cand se vor concretiza nu vom face inca referiri la ele.

Brailenii isi pot alege muzica dorita nu numai de la radiourile care emit in fomat clasic ci si prin aceasta metoda mult mai interesanta si interactiva a radiourilor online. Le dorim tuturor succes.

 

Autor Mihai Vintilă 10 Aprilie 2011, 19:52 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate