Muzica si creatie la BookLand, in Braila

De Redactia 27 Noiembrie 2012, 18:57 Monitorul
BookLand va invita saptamana aceasta la un nou program cultural sustinut in colaborare cu Cercul Carabus si Palatul Copiilor Braila. Programul manifestarilor cultural-artistice din cadrul Targului de Carte BookLand, care va poposi pana duminica in centrul comercial Promenada Mall din Braila, este dedicat si potrivit iubitorilor de arta de toate varstele.Miercuri si joi, 28, 29 noiembrie, de la ora 18.00 pregatim un atelier de creatie (pictura, desen, origami si modelaj) sustinut de copiii de la Cercul Carabus, coordonati de d-na Valentina Blanaru. De la ora 19.00, elevii de la Palatul Copiilor Braila organizeaza in cadrul BookLand un atelier de pictura (miercuri), coordonat de profesoara  Maricica Radovici si un megarecital de muzica clasica si usoara (joi), coordonat de profesorul Virgil Cernat.

In cadrul caravanei BookLand veti descoperi saptamana aceasta si expozitia de caricatura a artistului plastic brailean Costel Patrascan.

Fundatia “Noi citim”, alaturi de BookLand!

Colaborarea dintre BookLand si fundatia “Noi citim” continua! Astfel, in perioada urmatoare, in cadrul Caravanei, aveti ocazia sa achizitionati carti valoroase, la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

Te asteptam cu drag in Promenada Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”


 

Autor Redactia 27 Noiembrie 2012, 18:57 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate