Manifestarea PES Activists Braila mult fast pentru nimic

De Mihai Vintilă 02 Septembrie 2012, 18:55 Monitorul

























Sambata a avut loc o manifestare dezbatere a PES Activists Braila sub numele "Europa si crearea de locuri de munca". Pes Activists este o structura care sustine activitatea Partidului Socialistilor Europeni si a grupurilor nationale din aceasta.

La Braila actiunea s-a vrut a fi de un inalt nivel mai ales ca la ea au participat Victor Negrescu - presedinte coordonator national, Janina Sitaru - secretar general, Cristina Winzer - vicepresedinte si Catalin Baicovici - coordonator local Braila. Din pacate a fost un fisco total cum numai unei structuri politicianiste i se mai poate intampla.

Toata tarasenia a inceput la Teatrul Maria Filoti, in monumentala sala de conferinte, cu o intarziere de 20 de minute. Apoi vorbitorii au avut probleme cu limba romana facand repetate greseli de acord pentru ca intr-un final si instalatia de sonorizare sa isi faca de cap.

Au participat, adusi cu arcanu, o serie de membri PSD, presa si cine a vrut sa isi piarda din viata minute pentru a asculta teorii invartite sub semnul lui "vom face" si "vom drege". In rest acelasi cuvinte bombastice si platitudini plus o aroganta si o suficenta periculoase pentru o conducere asa de tanara si cica instruita.

 

Autor Mihai Vintilă 02 Septembrie 2012, 18:55 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii