Horia Brenciu si HB Orchestra la Braila in Turneul Fac ce-mi spune inima

De Frimu Ghinea 03 Aprilie 2012, 17:56 Monitorul


Horia Brenciu si HB Orchestra vor face ce le spune inima intr-un show live impresionant, care va avea loc pe  30 mai, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta din Braila. Show-ul din Braila va incheia turneul pe care Horia Brenciu si HB Orchestra il vor sustine in aceasta primavara in toata tara. Artistii vor porni intr-un turneu de 20 de orase, in care vor strabate toata tara si in premiera vor canta in capitala Moldovei, la Chisinau.

Anul trecut, pe 25 martie, Horia Brenciu si HB Orchestra revolutionau entertainment-ul din Romania cu primul show „Fac ce-mi spune inima” la Sala Palatului. Artistul a promis atunci ca va fi alaturi de fanii sai in fiecare primavara, iar anul acesta, a sustinut patru spectacole sold-out la Sala Palatului.

Din dorinta de a fi aproape de fanii din toata tara, Horia Brenciu va face un turneu impresionant, in care va strabate Romania in lung si-n lat. Timp de 6 saptamani, 10.000 de inimi din 20 de orase vor bate la unison cu Horia Brenciu si HB Orchestra.

Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat in permanenta cu publicul, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Totul se misca, doar timpul sta in loc. Asta pentru ca, atunci cand iti asculti inima si te invadeaza bucuria, zambetul iti va alunga orice problema!

Horia Brenciu a aflat care este ratiunea de a trai, a transpus-o in muzica si o impartaseste publicului la fiecare concert. “Fac ce-mi spune inima” – vibreaza sala odata cu Brenciu si HB Orchestra! In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament.
Dati frau liber emotiilor, lasati-va cuprinsi de bucurie, energie si frenezie intr-un spectacol total cu Horia Brenciu si HB Orchestra! Miercuri, 30 mai, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta din Braila. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe www.vandbilete.ro.

 

Autor Frimu Ghinea 03 Aprilie 2012, 17:56 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate