Europa te invita la joaca - un proiect plin de realizari

De Europe Direct Braila 02 Octombrie 2012, 20:25 Monitorul
In data de 28 septembrie 2012, de Ziua Educatiei Nonformale,  Centrul de Informare Europe Direct Braila in parteneriat cu Centrul de tineret Tinkclub Braila a desfasurat la Liceul Pedagogic ,,D.P.Perpesicius” (ora8.30) si  Colegiul National "Ana Aslan"  Braila (ora 12.00) evenimentul ,,Europa te invita la joaca”.

Impreuna cu elevii clasei a VII a , din cele doua unitati de invatamant ”am calatorit” in context nonformal prin tarile membre ale Uniunii Europene. Organizati pe echipe elevii au avut de realizat contra timp o serie de activitati, respectiv: sa stabileasca cele 27 de tari membre UE, sa creeze steagul UE cu numarul corect de stelute, sa gaseasca cele 27 de capitale si cele 27 de steaguri si sa le potriveasca cu tara.

Echipele reprezentate de elevii au fost de fapt o parte din valorile europene si anume: Libertate, Diversitate, Solidaritate, Egalitate si Voluntariat. Pentru a pastra tonusul elevilor de bucurie si buna dispozitie am finalizat prin intonarea imnului UE  in context nonformal.

Elevii au dat dovada de implicare si interes pentru activitatile propuse, au demonstrat ca detin cunostinte despre geografia Europei, au comunicat si s-au ajutat reciproc demonstrand ca lucrul in echipa aduce doar rezultate de succes.

Asa cum in orice competitie avem si castigatori, echipele au primit diplome si fiecare membru al echipei a primit ca si premiul, publicatia ,,Sa descoperim Europa!” . Multumim directorilor celor doua unitati de invatamant respectiv : D-nei Mariana Condrea de la Liceul Pedagogic ,,D.P.Perpesicius”  si D-nei Gina Miron de la Colegiul National ,, Ana Aslan ”  Braila, ca au dat curs propunerii noastre de a fi gazde ale acestui eveniment.

Daca le-a placut sau nu elevilor ora de geografie in context nonforml lasam imaginile sa vorbeasca.

 

Autor Europe Direct Braila 02 Octombrie 2012, 20:25 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii