Distratie si shopping la Promenada Mall - s-a inaugurat patinoarul, o noua zona de food si entertainment

De Mihai Vintilă 01 Aprilie 2011, 21:41 Monitorul
Vineri 1 aprilie a avut loc inaugurarea noii zone de distractie si food din cadrul Promenada Mall Braila. La evenimentul de lansare au participat reprezentati ai presei din judetele Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea. Informatiile au fost oferite de doamna Florentina Staicu, directorul centrului comercial Promenada Mall Brăila si de domnul Dragoş Chiriţă, marketing manager. Am aflat astfel ca Braila devine incepand cu luna aprilie 2011 polul distratiei si shopping-ului din sud-estul Romaniei in urma extinderii Promenada Mall Brăila cu o noua zona de food si entertainment.

Astfel in Promenda Mall puteti avea acces la :

Carrefour: Prima unitate Carrefour din regiunea Brăila-Galaţi a fost deschisă în 2007 în cadrul Promenada Mall Brăila şi este astăzi singura operată de retailerul francez în regiune. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de aprox. 11.700 metri pătraţi şi comercializează peste 30.000 de produse.

Bricostore: Oferind o largă varietate de produse de bricolaj, de amenajare şi de  întreţinere a locuinţei, magazinul Bricostore se întinde pe o suprafaţă de 6.145 metri pătraţi şi aparţine uneia dintre cele mai cunoscute reţele internaţionale de tip “Do-It-Yourself” prezente pe piaţa din România.

Altex: Reţeaua de magazine destinate produselor electrice şi electrocasnice s-a impus deja în topul celor mai mari retaileri de electrice şi electrocasnice. Magazinul Altex din cadrul Promenada Mall Brăila are o suprafaţă totală de 4500 mp.

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, va deschide pe 8 aprilie un Multiplex în cadrul Promenada Mall Brăila ce va cuprinde 10 săli de cinema în care vizitatorii vor putea experimenta tehnologia 3D de ultimă generaţie. Cinema Cit yse va deschide saptamana viitoare in cadrul unui eveniment separat.

Patinoar: Cu o suprafaţă de 450 mp, patinoarul va avea o poziţionare privilegiată pe galeria centrului comercial Promenada Mall Brăila şi va găzdui o mulţime de promoţii speciale şi evenimente. Personalul specializat îi va ajuta pe vizitatori să se perfecţioneze în sporturi precum patinajul artistic şi hocheiul.Costurile sunt  de : 5 lei / ora cu patine proprii, 7 lei /ora cu patine inchiriate si 10 lei/ora daca se beneficiaza de serviciile unui instructor de patinaj.

Food Court: Deschisă în noua aripa a centrului comercial, zona de restaurante va atrage o mulţime de vizitatori graţie varietăţii de bucătării cu specific diferit, a fast-food-urilor şi a restaurantelor tradiţionale. Alături de acestea, vizitatorii vor avea la dispoziţie o gamă variată de produse de patiserie, cofetărie şi gelaterie.

Zona de entertainment:
Maciu Piciu este un spaţiu de joacă conceput special pentru copii cu vârste între 3 şi 13 ani. Labirinturi, tobogane, poduri, tuneluri, saltea de sărit, piscine cu bile şi shootere vor fi structurate pe trei niveluri de distracţie pentru cei mici.
4 piste de bowling
12 mese de biliard


“Un argument major pentru extinderea Promenada Mall Brăila a fost reprezentat de apetitul consumatorilor pentru shopping-ul de calitate şi nevoia tot mai acută a populaţiei, confruntate cu ritmul tot mai alert al activităţilor zinlice, pentru un standard crescut al stilului de viaţă. Ce ne propunem, practic, prin extinderea Promenada Mall Braila, este să venim în întâmpinarea celor peste 1 milion de locuitori din zonă cu mixul de cumpărături şi distracţie care le-a lipsit până acum. Mall-ul devine comparabil, în ceea ce priveşte oferta de entertainment şi de retail, cu mall-urile principale din Capitală. Prin urmare, mall-ul reprezintă o alternativă atât pentru brăileni şi gălăţeni, cât şi pentru locuitorii din Focşani, Buzău, Slobozia, Tecuci sau Tulcea – de a găsi o ofertă variată de divertisment, pentru o experienţă cinematografică de calitate ori pentru a putea beneficia  de ofertele marilor brand-uri de modă”, adaugă Florentina Staicu, directorul centrului comercial Promenada Mall Brăila.

Conform celor declarate de domnul Dragoş Chiriţă, marketing manager,  cca 15000 de vizitatori intra zilnic in mall iar in week-end numarul lor ajunge la peste 25000 zilnic. Valoarea cosului de cumparaturi este de cca 180 de lei iar prin inaugurarea noii zone se spera a se atinge un prag de 240-250 de lei.

In urma investitiei numarul brailenilor angajati in cadrul mallului a crescut de la 450 de persoane la 650 de persoane. Lucrarile au durat 6 luni iar valoarea investitiei efectuate de New Europe Property Investments, fondul de investiţii care deţine parcul comercial European Retail Park Brăila, din care face parte şi centrul comercial Promenada Mall a ajuns la peste 7,2 milioane de euro.

În prezent, toţi vizitatorii Promenada Mall din oraşele Brăila şi Galaţi beneficiază de transport gratuit, tur-retur, asigurat de microbuzele centrului comercial, urmând ca în viitor serviciile de transport gratuit să fie extinse şi către alte oraşe din regiune, incluzând şi facilităţi de traversare a Dunării cu bacul pentru clienţii din Tulcea.

Pentru accesul facil şi confortul clienţilor săi, parcarea Promenada Mall Brăila a fost, de asemenea, extinsă până la un număr total de 1.400 locuri de parcare.

Programul de funcţionare Promenada Mall Brăila este:
Galerie comercială: luni – duminică, orele 09.00 – 22.00.
Zonă food&entertainment: luni – duminică, orele 9.00 – 24.00.


 

Autor Mihai Vintilă 01 Aprilie 2011, 21:41 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii