Distractie in perioada vacantei de Paste la Promenada Mall Braila

De Alexandrina Iordache 18 Aprilie 2011, 22:56 Monitorul
E perioada vacantei de Paste. Oferiti-le copiilor bucurii si momente unice de petrecere a timpului liber. Una din posibilitati este o vizita la Promenada Mall Braila. Aveti de unde alege.

Pentru cei mai mici sunt amenajate locuri de joaca atractive. MaciuPiciu este o lume de poveste, viu colorata in care copiii pot zburda in voie supravegheati atent de persoalul angajat. Risetele zglobii ale copiilor, dar si lacrimile din ochii lor atunci cand parasesc acest loc plin de poveste sunt numai doua din motivele pentru care veti reveni cu copiii aici. Nu este de neglijat nici faptul ca, in perioada in care copilul se joaca, puteti sa va efectuati cumparaturile sau sa va savurati cafeaua  in imediata apropiere.

Sa ne oprim si la Cinema City, un spatiu incantator, dotat cu 10 sali de cinema cu tehnologie 3D de ultima generatie si, unde, din gama mare de filme, puteti alege sa vizionati filmele preferate, unele chiar in premiera. Pentru copii, si nu numai, puteti alege vizionarea unui program de desene animate.

Am ajuns si la Patinoarul acoperit. Un loc superb, cu o suprafata de 450 mp, cu personal specializat care va va ajuta de descoperiti sau sa va perfectionati in arta alunecarii pe gheata. Patinoarul este deschis zilnic (luni: 13-23; marti-joi:10-23; vineri-duminica: 10-24), costul unei intrari pe gheata fiind de 7 lei; inchiriat patine: 5 lei, plata instructor (pentru cine doreste): 10 lei. Muzica placuta, luminile discrete si vesele completeaza atmosfera creand un spatiu de relaxare excelent.

Sa nu-i uitam nici pe iubitorii de bowling. Acestia pot petrece momente de relaxare in sala de bowling dotata cu 4 piste dar si  in spatiul cu 12 mese de biliard. SBY Bowling Cafe ofera o atmosfera intima, placuta si deconectanta. La Quasi Pronti, alaturi de pizza, se pot servi specialitati de paste italiene sau puteti opta pentru o oprire la KFC pentru a servi specialitatile din meniu.

Sambata, 23 aprilie, ora 11,30, Promenada Mall a pregatit pentru Paste un program special pentru copii. Iepurasii ii asteapta pe copii la o multime de activitati menite sa-i incante si sa le aduca bucurie in suflet. Programul va cuprinde atelliere de creatie, jocuri, concursuri cu premii si face-painting.

Ca vizitator al mall-ului m-a impesionat un lucru care, de cele mai multe ori, trece neobservat atunci cand exista: curatenia. Totul straluceste de curatenie inclusiv grupurile sociale. Este munca unor oameni pe care nu-i cunoastem dar carora ar trebui sa le multumim pentru ceea ce ne ofera. Putine sunt locurile in Braila in care totul sa straluceasca de curatenie. Mall-ul este unul din acestea. Sa apreciem si sa pastram curatenia din mall-ul brailean.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Aprilie 2011, 22:56 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate