Din aprilie o nouă zonă de entertainment la Promenada Mall Brăila

De Redactia 15 Martie 2011, 22:19 Monitorul
Fondul de investiţii New Europe Property Investment (NEPI) va dezvălui publicului, pe 1 aprilie 2011, primul proiect regional de retail din sud-estul ţării: extinderea centrului comercial Promenada Mall din cadrul parcului comercial European Retail Park Brăila. Promenada Mall Brăila devine, astfel, principalul centru de cumpărături şi divertisment din regiunea de sud-est a ţării şi unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail de la nivel naţional.

Dezvoltarea centrului comercial include o zonă dedicată de food&entertainment, un cinematograf cu zece săli dotat cu tehnologie 3D de ultimă generaţie, un spaţiu de joacă pentru copii, pistă de bowling, billiard, centre de sănătate şi frumuseţe, precum şi un patinoar permanent în interiorul mall-ului. Mai mult, galeria comercială extinsă va număra peste 100 de magazine, la care se vor adăuga numeroase alte opţiuni de divertisment şi de petrecere a timpului liber.

“Extinderea complexului comercial Promenada Mall Brăila a fost gândită sub forma unui proiect unic pentru oraşele Brăila-Galaţi şi împrejurimi, care va oferi locuitorilor din şase judeţe (Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea) cea mai bună ofertă de retail şi divertisment din regiune”, a declarat Dragoş Chiriţă, director de marketing Promenada Mall Brăila.

“Promenada Mall Brăila a convins deja publicul brăilean, prin gama variată de produse oferite până acum – de la îmbrăcăminte, cosmetice şi bijuterii, până la mobilier, electrice şi electrocasnice – şi a devenit cunoscut pe piaţa românească drept unul dintre primele 10 centre comerciale din afara Bucureştiului. Prin extinderea mall-ului, intenţionăm să ducem experienţa shopping-ului la următorul nivel şi să oferim celor aproximativ 1 milion de locuitori din regiune paleta completă de produse şi servicii – fie că vorbim despre cumpărături, gastronomie sau divertisment”, a declarat Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI Investment Management.

Promenada Mall Brăila va fi singurul centru comercial din afara Bucureştiului dotat cu patinoar interior permanent. Cu o suprafaţă de 450 m.p., patinoarul va beneficia de o poziţionare privilegiată pe galeria centrului comercial şi va găzdui periodic promoţii speciale, concursuri şi evenimente.

Centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor personal specializat care va oferi tuturor vizitatorilor interesaţi instruire pentru iniţierea sau perfecţionarea în domeniul patinajului şi al hocheiului. Alte opţiuni de divertisment oferite de Promenada Mall Brăila vor include o pistă de bowling ultra-performantă, precum şi un spaţiu special amenajat cu 12 mese de billiard.

Promenada Mall Brăila va găzdui cel mai mare complex cinematografic cu tehnologie 3D din sud-estul ţării, construit în parteneriat cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est. Cinematograful dispune de 10 săli de cinema în care vizitatorii mall-ului vor putea testa şi experimenta tehnologia 3D de ultimă generaţie.

La rândul său, zona de restaurante va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege între o varietate de bucătării - tradiţionale sau cu specific internaţional - precum şi menu-uri de tip fast-food, produse de patiserie, cofetărie sau gelaterie.

Proiectul de extindere aparţine unui program vast de dezvoltare derulat de New Europe Property Investments, fondul de investiţii care deţine parcul comercial European Retail Park Brăila, din care face parte şi centrul comercial Promenada Mall.


 

Autor Redactia 15 Martie 2011, 22:19 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate