Deschiderea oficiala a Cinema City Braila

De Redactia 06 Aprilie 2011, 20:21 Monitorul
Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi Europa Centrală şi de Est, inaugurează vineri, 8 aprilie 2011, Cinema City Brăila, cel mai mare multiplex din sud-estul ţării, în incinta Promenada Mall Braila.

Cu o capacitate totală de 1724 locuri şi 10 săli, dintre care cinci săli digitale destinate proiecţiilor 3D, Cinema City Brăila este al 10-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în Romania din 2007 şi până în prezent. Multiplexul este al treilea din ţară ca mărime, după cele 2 megaplexuri din Bucureşti, Cinema City Cotroceni şi Cinema City Sun Plaza.

Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde se pot cumpăra gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii pot servi o cafea chiar în cafeneaua de incintă, dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.

În perioada 8-14 aprilie, Cinema City Brăila va avea în program două filme în premieră, Uniunea animalelor în format 3D şi thriller-ul Scufiţa Roşie şi în avanpremieră animaţia Rio, care va fi difuzat în format 3D.


 

Autor Redactia 06 Aprilie 2011, 20:21 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate