Caravana BookLand, targ mobil de carte, la Promenada Mall Brăila

De Alexandrina Iordache 22 Noiembrie 2013, 11:16 Monitorul
Din 26 noiembrie 2013 şi până pe 8 decembrie 2013, BookLand, caravana cărtii, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Brăila, in incinta Promenada Mall. Aici, aproape 100 de edituri vor expune, la preţuri de producător, peste 6.000 de titluri de cărţi.

În anul 2013, traseul caravanei cuprinde 19 oraşe din ţară, Brăila fiind penultima oprire, înainte de Bucureşti. Specificul caravanei nu constă doar în amploarea geografică, cât şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, care presupun logistică, vânzare şi promovare.

Conceptul BookLand este unul inedit, fiind vorba despre un târg mobil de carte. Ideea de la care a plecat a fost aceea de a aduce nu oamenii acolo unde este cartea, ci cartea acolo unde sunt oamenii: centre comerciale, parcuri, pieţe.

“Anul acesta, BookLand a revenit si mai aproape de prietenii săi. Am reorganizat itinerariul caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare si de ce nu, mai vizitate, si am pregătit momente artistice si culturale care să satisfacă pretentiile tuturor prietenilor cărtii: de la cel mai mic, până la cel mai mare”, a declarat unul dintre coordonatorii BookLand.

Specificul caravanei nu constă doar în amploarea geografică, cât şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, care presupun logistică, vânzare şi promovare.

Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online http://book-land.ro, care oferă peste 27.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25% şi cadouri variate de la o săptămână la alta. Mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărtii se găsesc pe https://www.facebook.com/targdecarte.

 

Autor Alexandrina Iordache 22 Noiembrie 2013, 11:16 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate