Braila: Pregatiri pentru sarbatorirea Zilei Europei

De Alexandrina Iordache 08 Aprilie 2013, 11:36 Monitorul
Joi, 9 mai 2013, intre orele 12,00-18,00, Centrul Europe Direct Braila va invita la un eveniment spectacol dedicat celebrarii Zilei Europei. Ziua Europei, sarbatorita pe 9 mai, este unul dintre simbolurile europene menite sa promoveze unitatea in randul cetatenilor europeni.

Pe continentul european, ziua de 9 mai este cunoscuta ca o sarbatoare anuala a pacii si unitatii in Europa. Ziua Europei este celebrata in diferite forme in majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene si in tarile din jur.

Cu acest prilej Centrul Europe Direct Braila, gazduit de Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila cu sediul in statiunea  Lacu Sarat invita cadrele didactice sa participe la acest mare eveniment prin pregatirea si sustinerea unor momente artistice cu tematica europeana si nationala (dansuri, cantece, poezii etc.) alaturi de elevii claselor lor.

Centrul va reuni intr-un eveniment de amploare toate momentele artistice pregatite de fiecare cadru didactic care isi anunta participarea. Locul de desfasurare va fi un spatiu public, care va fi anuntat din timp.

Cei interesati sa participe la acest eveniment trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita pe adreasa Centrului: europedirectbraila@gmail.com pana la data de  22 aprilie 2013 sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0239652706 (persoana de contact Mihaela Mitea, consultant comunicare CIED Braila).

Partenerii Centrului Europe Direct Braila in cadrul acestui eveniment sunt: Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila, complexul Promenada Mall Braila.

In urma participarii la evenimentul 9 mai - Ziua Europei, elevii vor primi din partea Centrului premii constand in materiale promotionale, publicatii si alte surpize iar pentru cadrele didactice vor fi eliberate adeverinte de implicare in activitati cu tematica europeana.

 

Autor Alexandrina Iordache 08 Aprilie 2013, 11:36 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii