Braila: Dezbatere cu tema Mecanisme de consultare cu autoritatile publice locale

De A.Frangu 09 Octombrie 2013, 19:01 Monitorul
In data de 10.10.2013, la Hotel Belvedere din municipiul Braila, (Piata Independentei nr. 1, Braila), incepand cu ora 11,00 are loc dezbaterea cu tema „Mecanisme de consultare cu autoritatile publice locale”

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Mecanisme de consultare între autoritati si asociatiile de pacienti”, proiect cofinantat din  Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, codul SMIS al proiectului 40511, derulat de catre Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) în parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice (COPAC).

Evenimentul isi propune sa aduca in prim plan nevoia unei comunicari reciproce constructive intre autoritati si asociatiile de pacienti,a implicarii asociatiilor de pacienti din judet în procesele de dezbatere a politicilor de sanatate si protectie sociala, a identificarii unor probleme din domeniul asigurarii serviciilor de sanatate si protectie sociala, precum si gasirea mijloacelor optime pentru înlaturarea, ameliorarea acestora ori, dupa caz, pentru diminuarea efectelor negative ale problemelor identificate. Instituirea unui mecanism functional de informare si consultare reciproca este un deziderat al acestui eveniment.

La eveniment vor participa reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice locale cu responsabilitati in domeniu, ai asociatiilor de pacienti si ai mass-media.

 

Autor A.Frangu 09 Octombrie 2013, 19:01 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii