Braila: Autovehicule verificate de ofiterii de investigare a fraudelor

De IPJ Braila 28 Noiembrie 2013, 09:30 Monitorul
De la începutul saptamânii, ofiterii specializati în investigarea fraudelor au verificat aproximativ 87 de autovehicule oprite în trafic. Controalele au facut parte din actiunea nationala pentru prevenirea evaziunii fiscale în domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale.
 
Echipele de control, formate din politisti de investigare a fraudelor si de ordine publica au monitorizat transporturile rutiere de marfuri din categoria produselor amintite, care provin din import sau achizitii intracomunitare, prin amplasarea de filtre la intrarile/iesirile din municipiu.

Din totalul autovehiculelor verificate, s-a constatat ca un numar de 21 transportau produse din categoria celor vizate. Politistii au verificat documentele de însotire a marfurilor, nefiind constatate nereguli sau diferente între datele mentionate în documente si situatia faptica identificata.

În cadrul acestor actiuni, a fost verificat, pe lânga modul de respectare a normelor referitoare la transportul de marfuri, si cel al respectarii legislatiei privind circulatia pe drumurile publice.

Astfel ca politistii au constatat 4 contraventii care încalca prevederile O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, si au aplicat sanctiuni în valoare totala de 2.000 de lei.


 

Autor IPJ Braila 28 Noiembrie 2013, 09:30 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii