Atmosfera de basm la Promenada Mall Braila

De Alexandrina Iordache 02 Decembrie 2011, 18:43 Monitorul
Luna decembrie este luna lui Mos Nicolae si a lui Mos Craciun. Copiii, dar si parintii acestora, ii pot intalni la Promenada Mall cand vor imparti daruri.Pentru sarbatorile de iarna Promenada Mall este pregatita si-si asteapta clientii. Parcarea de la Promenada este mereu plina, semn ca multa lume ii trece pragul. Te intrebi: ce ii atrage?Inca de la intrare, fulgii de nea de pe usi te invita intr-o fila de poveste de iarna. Intri in lumea lui Mos Craciun. Este O lume feerica cu ghirlande si globulete peste tot, iar in zona patinoarului si a Cinema Citty iti atrage atentia un brad inalt foarte frumos impodobit si in apropierea acestuia un grup statuar cu ursi si braduti - cred ca din gheata - pe o platforma rotativa.

Dar cel mai mult mi-a placut o frumoasa platforma cu eschimosi, cum n-am mai vazut nicaieri, in fata careia o ploaie de lumini albastre se reflecta pe stralucirea pardoselii. Si fiindca am ajuns in acest punct as vrea sa ma opresc asupra unui lucru cu care ne-am obisnuit la Promenada Mall si nu-i mai dam atentie: curatenia.

In Promenada Mall totul straluceste de curatenie, Wc-urile, caile de acces din interiorul mall-ului, locurile de agrement, absolut totul. Am vazut in Promenada Mall si spatii placate cu panouri, semn ca acolo constructorul are de lucru. Este incredibil cum si in jurul acestor spatii este foarte curat.

 

Echipa care administreaza mall-ul e cunoscuta de unii, altii o stiu dupa nume, iar marea majoritate n-o cunosc. Personalul care se ocupa de curatenie il vedem discret cum are grija ca pasii nostri sa nu lase urme pentru ca, viitorii vizitatori sa gaseasca unitatea curata.

Este munca unor oameni la care, de multe ori, in febra cumparaturilor, nu ne gandim. Ei sunt cei care si-au pus imaginatia la contributie, zile si nopti de munca, pentru a ne crea aceasta lume de basm.

 

Autor Alexandrina Iordache 02 Decembrie 2011, 18:43 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate