Acţiune preventivă în municipiul Braila

De IPJ Braila 24 Noiembrie 2010, 21:36 Monitorul
În ziua de 23 noiembrie 2010, echipaje formate din poliţişti de la transporturi feroviare, poliţişti din cadrul IPJ Brăila şi jandarmi din cadrul IJJ Brăila au desfăşurat o acţiune în municipiu, cu scopul depistării persoanelor suspectate în cauze penale înregistrate cu autori necunoscuţi, găsirea de bunuri care provin din furturi de componente din infrastructura căii ferate şi bunuri provenite din furturi comise pe raza municipiului, precum şi prevenirea actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice în zona Staţiei CF Brăila, a furturilor de bagaje şi din buzunare şi comerţului ilegal.

Pe timpul activităţilor, au fost identificaţi numiţii R.G. (42 de ani), M.I. (17 ani) şi C.A. (15 ani), toţi din Brăila, suspectaţi de comiterea de furturi de componente din infrastructura căii ferate, în perioada 18-22 noiembrie a.c.

Aceştia sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare, lucrătorii Postului de Poliţie TF Brăila continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

De asemenea, pe timpul acţiunii, numitului D.I. (72 de ani), din municipiu, i-a fost aplicată o amendă în valoare de 240 de lei şi i-a fost reţinut în vederea suspendării permisul de conducere, întrucât nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, în timp ce ieşea de pe aleea dintre blocurile S1 şi S2 şi pătrundea pe strada Siret.
 


 

Autor IPJ Braila 24 Noiembrie 2010, 21:36 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii