13-19 mai 2013 - Saptamana voluntariatului brailean

De Redactia 13 Mai 2013, 22:57 Monitorul
Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România-Filiala Braila  si Centrul de Tineret TINKLUB Brăila organizează în perioada 13 - 19 mai 2013,  Săptămâna  Voluntariatului Brăilean 2013.

Din acest an, Săptămâna  Voluntariatului Brăilean, este noul brand al voluntariatului brăilean menit să mobilizeze organizaţiile neguvernamentale şi voluntarii acestora să sărbătorească voluntariatul prin activităţi specifice pentru atragerea atenţiei comunităţii brăilene, dar şi pentru promovarea celor care lucrează în domeniul voluntariatului!

În această perioadă, ONG-urile participante au propus diverse activităţi, care se bazează pe voluntariat şi la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi brăileni. Se vor desfăşura evenimente în aer liber, întreceri sportive, activităţi cu caracter civic şi de informare etc.

ONG-uri participante: Asociaatia Nationala a Bibliotecarilor si bibliotecilor publice din Romania - filiala Braila, Centrul de tineret TINKLUB Braila, Asociatia Clubul de turism PROILAVIA, ANMRF "LOUIS PASTEUR” - Clubul VOLTIN, Crucea Rosie Romana filiala Braila si Fundatia „TREBUIE” Braila.  Parteneri: Primaria Braila si Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila.

Conform programului, in data de 15 mai 2013,  intre orele 10,00-12,00  in Sala de Festivitati a Bibliotecii Judetene "Panait Istrati" Braila va avea loc:

Sesiunea de informare despre Serviciul European de Voluntariat, actiune a Programului Tineret in Actiune. O oportunitate pentru tineri de a se dezvolta personal si/sau profesional prin intermediul voluntariatului in tarile mambre si partenere UE.
- Organizatori: ANBPR – Filiala Brăila si Centrul de Tineret TINKLUB Brăila
- Participa: Tineri cu varsta cuprinsa intre 18-30 ani

 

Autor Redactia 13 Mai 2013, 22:57 Monitorul
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii