Adăpostul Speranța: O căutăm împreună pe Sultana!

De Comunicat 11 Martie 2024, 19:43 Anunțuri

Adăpostul Speranța: O căutăm împreună pe Sultana

Echipa Adăpostului Speranța, fundație din regiunea București-Ilfov care salvează câini fără stăpân, o va căuta, alături de brăileni, pe Sultana, o cățelușă adoptată de curând, dar care a fost pierdută de stăpâna sa în Brăila. Toți cei care vor să se alăture acțiunii de căutare, sunt bineveniți să dea o mână de ajutor, pentru că niciun câine nu ar trebui să stea rătăcit, singur, pe străzi.

Sultana a fost scăpată din lesă de stăpâna sa în data de 25 februarie, în zona străzii C. Negruzzi. A fost văzută de câteva ori, însă nu a fost încă găsită de stăpâna sa și nici nu a putut fi prinsă. Are o zgardă verde cu medalion cu numele ei (Sultana) și un număr de telefon la care oricine a văzut-o poate lăsa informații: 0746 816 607 - Dorina Leuca.

Este un câine temător, de talie mare, cu blana negru-auriu și alb pe piept, care acum probabil este foarte speriat.

Membrii Adăpostului Speranța, de unde a fost adoptată Sultana, se vor deplasa la Brailă, marți, 12 martie, cu scopul de a ajuta familia adoptatoare să o găsească pe Sultana. Facem un apel către brăileni și îi rugăm să ne ajute cu orice informație care ar putea ajuta la salvarea unei vieți, pe cea a Sultanei.

„Sultana a stat 7 ani la noi în adăpost până când a fost adoptată de o familie din Brăila. Din păcate, la numai două săptămâni de la adopție, Sultana s-a speriat în timpul plimbării și a scăpat din ham. Este un câine blând, dar temător. Venim la Brailă să ajutăm la căutarea ei în speranța că o vom găsi și o vom ajuta să treacă peste această traumă. În cazul în care ați văzut-o pe Sultana noastră, vă rugăm să sunați la numărul 0746 816 607. Nu încercați s-o prindeți, se va speria și va fugi și mai tare. Important este s-o zărim, s-o vedem, să delimităm zona în care se află. Apoi vom interveni în prinderea ei”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranța.

Despre Fundația Adăpostul Speranța

Echipa fundației salvează câini fără stăpân din 2001, iar în Adăpostul Speranța, situat în Ilfov, sunt găzduiți în prezent peste 500 de câini, care sunt tratați, sterilizați și microcipați. Sunt atât câini tineri, pui, cât și adulți, de talii diferite, câini seniori, care sunt de 20 de ani în adăpost sau câini paraplegici, cu nevoi speciale.

 

Autor Comunicat 11 Martie 2024, 19:43 Anunțuri
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii