Uno, Dos, Tres - cu Pepe

De Redactia 08 Noiembrie 2010, 19:06 Magazin
Premiera celui mai recent single Pepe - Uno, Dos, Tres a avut loc pe 4 noiembrie pe site-ul oficial al artistului www.pepe.ro si pe pagina oficiala de Facebook . Piesa este primul extras spre promovare de pe urmatorul album al artistului ce se preconizeaza a fi lansat in a doua jumatate a anului viitor.

Single-ul a fost trimis catre radiouri si va intra in difuzare si in promovare incepand din aceasta saptamana.
Piesa poate fi ascultata si online pe site-ul oficial www.pepe.ro .


Prins intre concerte si evenimente corporate, Pepe a gasit saptamana trecuta putin timp de studio pentru a termina inregistrarile unui nou single. Uno, Dos, Tres este piesa pe care Pepe o propune pentru acest sfarsit de an, o piesa ritmata flamenco, cantata in spaniola in aceeiasi abordare inconfundabila si personala, definita deja intr-un brand.

Foarte multi dintre voi ati intrebat de o piesa noua, si mai multi ati asteptat un nou single. Este gata si suna excelent. Uno, Dos, Tres este extras spre promovare de pe urmatorul album Pepe ce va fi lansat in a doua jumatate a lui 2011. Partea de compozitie o semneaza Adrian Cristescu, cu care Pepe a mai colaborat si pe alte piese si, cu siguranta, o va mai face si pe viitor. Influentele flamenco traditionale din "Uno, Dos, Tres" a facut ca limba spaniola sa fie aleasa pentru a transmite mesajul piesei.

 

Autor Redactia 08 Noiembrie 2010, 19:06 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii