Busteni: Spectacol ”In memoriam, Liviu Vasilică”

De A.Frangu 02 Septembrie 2014, 12:05 Magazin
Sâmbata, 6 septembrie 2014, începând cu ora 13,00, în amfiteatrul din Parcul central al localitatii Busteni, are loc spectacolul ”In memoriam, Liviu Vasilica”, organizat la un deceniu de la trecerea în nefiinta a îndragitului cîntaret.

Evenimentul initiat de fiul marelui artist, Florin Vasilică, se bucură de întreaga susținere a primarului orașului Bușteni si a Consiliului local Busteni.

Pe scena vor evolua artiști de excepție ai muzicii românești, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu, Florin Vasilică, si Grupul ”Teleormanul”, dar și tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafița și Maia Todi care vor interpreta piese din repertoriul îndrăgitului artist.

Publicul prezent va asista la un duet inedit Paula Seling - Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică.

Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluționat muzica populară de la noi, ajungând la sufletul oricărui ascultător prin piese precum "Hai, hai cu trăsioara" sau "Mărine, la nunta ta", care încă răsună la orice concert sau petrecere.

 

Autor A.Frangu 02 Septembrie 2014, 12:05 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii