I'm pro show - spectacol de improvizatie la Teatrul ”Fani Tardini” Galati

De A.Frangu 09 Decembrie 2014, 11:57 Magazin

spectacol improvizatie GalatiJoi, 11 decembrie 2014, începand cu ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic “Fani Tardini” din Galati, ”Social Act Theatre” - singura trupa de teatru independent din Galati - aduce pe scena teatrala locala un nou show de improvizatie: I'M PRO SHOW-ul iernii 2014.

”Social Act Theatre” promite un show proaspat, mai dinamic si mai interactiv fata de cele anterioare. Invitatul de onoare al trupei este Dragos Muscalu, una dintre figurile moderne ale improvizatiei, prezent în teatru din 2000, improvizator în trupele Just Push Play si Freeze!.

Conform organizatorilor, ”timp de o ora si 30 de minute, 4 actori, 1 prezentator si 1 pianist vor tine piept unor probe de atentie si de agilitate muzicala, toate petrecându-se în ton cu “acordurile” publicului si doar pentru deliciul acestuia. Realitatea este una singura: se împarte spectacolul de improvizatie în mai multe momente, se stabilesc regulile fiecarei probe împreuna cu publicul, se striga “act”, se improvizeaza si, cel mai important, se râde copios.

In cazul în care rundele devin prea usoare pentru cei 4 actori se schimba rânduiala jocului pâna când pe chipul acestora se va putea citi cu usurinta “suferinta” tragico-comica. Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele pe care le vom face cunoscute la momentul potrivit”.

Pretul biletului este de 25 lei.

Biletele pot fi achizitionate de la caseria Teatrului Dramatic “Fani Tardini” Galati, Str. Domneasca, nr. 59, telefon 0236412745.

Program caserie: zilnic 09.30 – 11.30; 17.00 – 20.00.

 

Autor A.Frangu 09 Decembrie 2014, 11:57 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii