O noua editie a concursului national de schite de design vestimentar

De A.Frangu 09 Octombrie 2013, 18:51 Magazin
Pana pe 17 noiembrie 2013 doritorii de pot inscrie la o noua editie a concursului national de schite de design vestimentar pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, „Like New Designers by Perwoll”  anuntat de Henkel Romania, prin marca Perwoll.

Competitia se adreseaza atat persoanelor cu studii de profil, cat si tinerilor amatori. Toti cei interesati sunt invitati sa inscrie electronic 10-15 schite cu o colectie proprie prêt-à-porter, pe tema „tendinte alb-negru".

Schitele  vor fi trimise pana pe 17 noiembrie 2013, la adresa de e-mail concurs@atelierperwoll.ro.
 
Concursul va avea doi castigatori: unul ales de juriu si unul ales de public, prin vot online. Castigatorul desemnat de juriu va primi 1.500 de euro pentru crearea efectiva a unei colectii de 5-7 tinute din schitele sale si va beneficia de expunere gratuita a creatiilor spre vanzare in showroom-ul si platforma online Molecule F si ulterior in magazinul Band of Creators, Bucuresti.

De asemenea, pe parcursul procesului de creare a tinutelor, castigatorul marelui premiu va fi sustinut si consiliat de membrii juriului.
 
Castigatorul desemnat online din partea publicului va primi Premiul de Popularitate si va beneficia de o intalnire de lucru (workshop privat gratuit) cu Adelina Ivan (fashion designer), pentru consiliere in dezvoltarea unei cariere in domeniul designului vestimentar.

Numai in perioada 18 noiembrie - 1 decembrie 2013, toate schitele inscrise in concurs vor putea fi votate online, pe www.atelierperwoll.ro, de catre orice vizitator al site-ului.
 
Ambii castigatori vor fi anuntati pana la data de 5 decembrie 2013 si se vor bucura totodata de promovare in mass-media, pe site-ul www.atelierperwoll.ro (prima platforma online lansata de Perwoll si dedicata tinerilor designeri si curentului vintage din Romania), dar si in cadrul evenimentelor organizatorului.
 
Juriul competitiei este alcatuit din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Palie (stilist de moda), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F) si Constantin Vasile (reprezentant Henkel Romania, divizia Detergenti).
 
In evaluarea schitelor, juriul va tine cont de criterii precum: respectarea temei, originalitatea conceptului colectiei si potentialul vandabil al creatiilor.

Conditiile de inscriere in concurs sunt:
• Participantii trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani;
• Participantii trebuie sa respecte tema concursului, „tendinte alb-negru”;

Pentru inscriere, tinerii trebuie sa trimita la adresa de e-mail concurs@atelierperwoll.ro, pana pe 17 noiembrie 2013:
- o colectie prêt-à-porter de 10-15 schite de moda, pe tema „tendinte alb-negru”, format JPG;
- denumirea colectiei si o foarte scurta descriere a conceptului;
- datele de contact (nume, prenume, adresa, numar de telefon si data nasterii).

Prima editie a concursului national de schite de design vestimentar a fost organizata de Perwoll in 2012 si a fost castigata de tanarul designer clujean Catalin Valean, cu colectia “Tranzitii”.


 

Autor A.Frangu 09 Octombrie 2013, 18:51 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate