Fiul lui Adrian Copilul Minune joaca intr-un film la festivalul Anonimul

De Frimu Ghinea 14 August 2013, 08:33 Magazin
Adrian Copilul Minune cunoscutul cantaret de manele are un fiu Adrian Florentin Simionescu care este unul din personajele principale in filmul “Vocea a doua” aflat in competitie la cea de-a X-a editie a Festivalului International de film Independent Anonimul.

Pustiul interpreteaza rolul unui copil rrom aflat intr-o din casa de plasament si ii da replica actritei Medeei Marinescu. La momentul la care a filmat, Adrian Simionescu avea 5 ani si a dovedit reale calitati actoricesti, desi s-a aflat la prima sa experienta de acest gen.

“Vocea a doua” este o poveste despre consecintele care vin cu fiecare decizie pe care o luam, influentati sau nu de prejudecati. In film, directoarea unei case de plasament trebuie sa ia decizia daca sa lase copiii unei femei de etnie rroma sa mearga de Craciun acasa avind in vedere ca aceasta ii poate exploata la cersit.

Regizorul filmului, Daniel Sandu, l-a descoperit prin intermediul scolii de actorie pentru copii Pygmalion, unde era eleva fiica lui Adrian Copilul Minune si dupa ce l-a vazut cum relationeaza in cadrul lui obisnuit, in familie, a stiut ca el este protagonistul.

Regizorul Daniel Sandu a fost singurul roman care a avut un proiect prezentat in cadrul Berlinale Co-production Market, la Festivalul de film de la Berlin de anul acesta, filmul de lung metraj “Un pas in urma serafimilor”.

 

Autor Frimu Ghinea 14 August 2013, 08:33 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii