Campionatul national de rebus logic 2015, on-line

De Alexandrina Iordache 05 Ianuarie 2015, 20:31 Magazin

logicIn luna august 2015 se va desfasura Campionatul National de Rebus Logic (CNRL). Campionatul, organizat de Asociaţia Logic Club România, se desfasoara on-line si va dura 3 ore  accesul la problemele din concurs făcându-se prin descărcarea lor de pe site şi/sau trimiterea lor pe email, în ziua şi la ora stabilite pentru începerea concursului, anunta organizatorul.

Conform regulamentului pot participa numai concurenti cu domiciliul în România, indiferent de vârsta, profesie sau sex. Nu se percepe taxa de participare singura conditie fiind redirectionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul precedent (2014) către Asociaţia Logic Club România si acceptarea clauzelor din regulamentul de participare.

Inscrierea concurentilor se face în perioada 5 ianuarie - 25 mai 2015.

Regulament de participare (disponibil pe http://www.geocities.ws/logic-club)

1) La Campionatul Naţional de Rebus Logic 2015 organizat de Asociaţia Logic Club România pot participa numai concurenţi cu domiciliul în România, indiferent de vârstă, profesie sau sex.

2) Perioada de înscriere este 5 ianuarie - 25 mai 2015, în baza unei solicitări de înscriere făcută pe adresa de email logic.club@gmail.com. Înscrierea este condiţionată de re-direcţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul precedent (2014) către Asociaţia Logic Club România. Formularul 230 (sau Fomularul 200 în cazul unei anumite categorii de persoane fizice) este disponibil pe http://www.geocities.ws/logic-club. Persoanele care, din diferite motive, nu au posibilitatea re-direcţionării celor două procente din impozit, pot apela la sprijinul altor persoane, cum ar fi membrii familiei, prieteni, rude, colegi etc.

3) Înscrierea unui concurent devine efectivă din momentul în care acesta expediază pe adresa de email logic.club@gmail.com o copie în format .jpg (scanată, fotografiată etc.) a fişei (formularului) care confirmă re-direcţionarea a 2% din impozitul pe venitul obţinut în anul 2014 către Asociaţia Logic Club România, având ştampila administraţiei fiscale în a cărei rază domiciliază concurentul.

4) Nu se aplică nicio Taxă de participare la Campionatul Naţional de Rebus Logic 2015. Se ştie că re-direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu presupune niciun fel de efort financiar din partea concurentului.

5) Asociaţia Logic Club România, în calitate de organizator, îşi rezervă dreptul de a selecta concurenţii care nu îndeplinesc condiţiile din prezentul Regulament şi a nu le permite participarea la Campionatul Naţional.

5) Prin expedierea solicitării de înscriere pentru Campionatul Naţional de Rebus Logic 2015 se înţelege că participantul este DE ACORD cu condiţiile din prezentul Regulament.  

Sursa: www.geocities.ws/logic-club

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Ianuarie 2015, 20:31 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii