Emma Stone devine Cruella de Vil în filmul Disney Cruella

De Mihai Vintilă 03 Mai 2021, 09:56 Magazin

Compania Disney va lansa în 28 mai în SUA și apoi în restul lumii un nou film dedicat fmiliei intitulat Cruella. Filmul spune povestea celebrei Cruella de Vil din 1001 dalmațieni. Avem un mixt de comedie cu film-crime care va dura două ore și un sfert.

Regizorul filmului este Craig Gillespie. Rolurile principale sunt jucate de Emma Stone (Cruella de Vil), Mark Strong (Boris), Emma Thompson (Baroness), Emily Beecham (Catherine), Paul Walter Hauser (Horace), Kirby Howell-Baptiste (Anita) etc.

Adolescenta Estella are un vis. Ea dorește să devină designer de modă dar viața pare intenționată să se asigure că visele ei nu se împlinesc niciodată. A rămas fără bani și orfană în Londra la 12 ani. După 4 ani Estella aleargă sălbatică pe străzile orașului alături de cei mai buni prieteni și parteneri, Horace și Jasper, doi hoți amatori.

O întâlnire întâmplătoare o împinge pe Estella în lumea tinerilor bogați și faimoși și ea începe să pună la îndoială existența pe care și-a construit-o în Londra.

Tranziție de la adolescenta Estella la Cruella de Vil este urmărită pas cu pas și ne va face să înțelegem pasiunea ei pentru modă și va dezvălui o parte din comportamentul din 1001 dalmațieni.

 

 

Autor Mihai Vintilă 03 Mai 2021, 09:56 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii